Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
362
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HDMI'dan lcd monitor - uydu alıcı bağlantı problemi
X
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar Arkadaşlar;
Mevzu şu;
Geçende bi uydu receiver aldım ve uydu alıcısını 23" lg pc monitor üne hdmi-hdmi bağladım.

Sıkıntı şu ki; monitor ilk tetiklenmede sorun yaşıyor. Kabloyu sök-tak-sök-tak yapıyorum birkaç defa veya monitorü aç-kapa-aç-kapa yapıyorum görüntü öyle gelebiliyor.

Farklı hdmi kabloları ile denedim sonuç aynı.
Aynı uydu alıcısını LG tv ye bağlıyorum sıkıntı yok, olması gerektiği gibi.
Monitorde sorun yok, notebook ile sorunsuz normal bir şekilde kullanıyorum.

Uydu alıcının şthalatçısını aradım, sordum. Bu durum normal dediler. İşleyiş mekanizması farklı, bu durum normal dediler. LCD monitorlerin yapıysıyla TV panellerinin yapısı farklı olurmuş. Ancak bir çözüm önermediler.

İşte benim sorum da bu; bu sorunu nasıl aşabilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.