Merhaba, HDI sigortadan Şubat ayında kasko yaptırmıştım, park halinde araca çarptılar ve tampon hasar aldı. Beyan ile yaptırmak için herzamanki servise götürdüm ve bugün sigortadan arayıp o servis yetkili değil kaskonuz bozulur, bize getirin hemö kaskonuz bozulmasın hem ikame araç verelim diye bir teklif yaptılar.
Bu konulara biraz yabancıyım standart prosedür bu mudur niçin bana iyilik yapmaya çalışıyorlar.
Bir de ufak hasar olursa Trimer e işleniyor değil mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kast ettikleri şey hasarsızlık seviyenizin aynı kalmasıdır.Anlaşmalı servislere götürürseniz suç sizde bile olsa gelecek sene hasarsızlık seviyeniz aynı kalır.
İstediğiniz servise götürüp götüremeyeceğiniz , ikame araç ve benzer konular poliçenizin nasıl düzenlendiğine göre değişmektedir.
Ufak hasarları HDI Sigorta tramere işlemektedir. İşlemeyen 4 adet firma vardır.
Arkadaşlar 2004 model transporter marka araçım ile kaza yaptık. Araçta eureko sigortadan trafik sigortası var.HDI sigortadan da kasko yapıldı. Sigortacımız Euroko sigorta yetkili servisine yönlendirdi. Ama biraz araştırınca HDI hızlı servise verirsek ARAÇ TAMİR YAPILANA KADAR İKAME ARAÇ VERECEKLERİNİ bildirmeleri üzerine HDI hızlı onarım servisine verdik. Sağ olsunlar bize tam 30 takvim günü ikame araç verildi. Hasrsızlık indirimi için araştırdığımda ise sadece o sigorta şirketinde tekrar police yaptırırsanız hasarsızlık oluyor. Ama başka şirket ile police yenilemesi yaparsanız hasar kayda gerçtiğinden basamak değişiyor.
HDI sigortadan Şubat ayında kasko yaptırmıştım, park halinde araca çarptılar ve tampon hasar aldı.
Beyan ile yaptırmak için herzamanki servise götürdüm ve bugün sigortadan arayıp o servis yetkili değil kaskonuz bozulur, bize getirin hemö kaskonuz bozulmasın hem ikame araç verelim diye bir teklif yaptılar.
Bu konulara biraz yabancıyım standart prosedür bu mudur niçin bana iyilik yapmaya çalışıyorlar.
Bir de ufak hasar olursa Trimer e işleniyor değil mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.