Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
995
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hdd gözükmüyor
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, laptop uma ubuntu kurdum birkaç gün kullandıktan sonra windows 7 ye geri dönmek istedim. Windows 7 yi kurarken hdd yi biçimlendirip sistemi kurmaya çalıştım fakat hata verdi. Daha sonra tekrar denedim fakat bu sefer hdd yi görmedi, hdd yi çıkarıp normal masaüstüne takıyorum orda da görmüyor. Birkaç kişiye sordum linux dosya sistemini değiştiriyor o yüzdendir dediler fakat tekrar linux kurmaya çalıştığımda yine hdd yi görmüyor. Bunun nedeni sizce nedir?



K
11 yıl
Çavuş

Linux dosya sistem ile alakasi yok. Disk bad sector, mbr, kafa vurmasi gibi bi hasar almis olabilir. Tavsiyem; diski hdd kutusu ile usb den baska bir pc ye baglayip partition magic tarzi programlarla analiz edip onarabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hmm şuanda hdd kutum olmadığı için bu dediğinizi yapamıyorum, farklı bir yöntem var mı bundan başka acaba?



K
11 yıl
Çavuş

Disk bagli bulundugu pc de gorulemedigi icin herhangi bi operadyon yapma sansinizda yok dolayisi ile. Bir sekil de esinizden dostunuzdan bulup dedigimi denemebizi tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

en kısa zamanda bi yerden bulup deneyeceğim, teşekkür ederim yardımlarınız için.



K
11 yıl
Çavuş

Rica ederim, umarım sorununuzu çözersiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @daredevil60
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.