Kullandigim cihaz hd next minix 2 Sinyal kalitesi hd kanallarda düşük oluyor %64-63 gibi boyle oluncada ekranda ufak takilmalar oluyor. Takilmalar cok bariz olmuyor ama dikkat edince anliyorsun.takilma dedigim ekranin saliselik titremesi gibi birsey.
Ozellikle fox tv ve tv8 sinyal kalitesi düşük.atv hd si cok iyi %71 civari kalite oluyor takilma falan olmuyor.Sd kanallarda sıkıntı yok. Kalitenin %63-64 civari oldugu zaman bu sorunu yaşıyorum. Acaba uydu alicisi iyi degil mi. Veya antene ayar mi gerekiyor.lnbyi tek mi kullanmak gerek.
Sinyal kalitesi hd kanallarda düşük oluyor %64-63 gibi boyle oluncada ekranda ufak takilmalar oluyor.
Takilmalar cok bariz olmuyor ama dikkat edince anliyorsun.takilma dedigim ekranin saliselik titremesi gibi birsey.
Ozellikle fox tv ve tv8 sinyal kalitesi düşük.atv hd si cok iyi %71 civari kalite oluyor takilma falan olmuyor.Sd kanallarda sıkıntı yok.
Kalitenin %63-64 civari oldugu zaman bu sorunu yaşıyorum. Acaba uydu alicisi iyi degil mi. Veya antene ayar mi gerekiyor.lnbyi tek mi kullanmak gerek.
Sizlerde sinyal kalitesi ne durumda acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >