Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim problemim daha önce defalarca overclock yaptığım ekran kartımın( HIS HD 4870 IceQ4 ) son yaptığım AMD Vision Engine Control Center (11.9) güncellemesinden sonra daha önce sorunsuz ulaştığım hızlara ulaşamamasıdır. Daha önceleri GPU Clock 790 Mhz ve Memory Clock 1100 mhz de sorusuz çalışırken şu an bu hızlarda AMD nin kendi testini bile geçemeyip mavi ekran vermektedir. Bunun sebebi ne olabilir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
benim düşüncem bu kesinlikle driver dan çünkü en son HD4670 e OC yapmayı denediğim herşeyi çok az bile arttırsam ekranda pixeller çıkıyor ve mavi ekran veriyordu
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toski32 -- 28 Ekim 2011; 2:10:44 >