sizce bu fiyat normalmi ford ne yapmak istiyor ? bunun üstüne x paket metalik boya 38 oluyor birkaç ay önce 1,6 sı bu fiyata alınınca pahalı deniyordu , herhangi bir indirim olurmu yakında bu fiyattan araç satarbilirlermi vs vs vs
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sitede yazan fiyatlara bakmayın derim,bayiler daha düşük fiyat çekiyor.Geçen hafta boludaki bayiye uğradım,1.4 dizel titanium x-paket'e 36 lira dedi,pazarlık yaptığınızda 500 lira falan inerler.Boluda bu fiyatı duyduysam ankara istanbulda daha uygun fiyat veren yerler vardır.Son 15-20 gün içinde araç alanlara aldıkları fiyatı sormakta fayda var.Ama şu da var,son 1 ay içinde araç alanların çoğu yılbaşından önce sipariş verip bekleyenler,bu nedenle daha düşük rakamları duymanız mümkündür. Fordun tavrı forda has birşey değil.Şu an birçok firma uçuk fiyat çekiyor.Bayiler yılbaşı dolayısıyla ellerindeki stokları,kotaları eritti.Şimdi yeni yıl,yeni kota ile satışa başladılar,pek esnemezler.
martta kampanya olurmu acaba yoksa işimiz var :) fiyatı 34 seviyelerinde olsa gözümü karartıp alacaktım aracımıda bu nedenle sattım şimdi 29 bine ikinci el yada 0 i20 bakıyorum kampanyalarla ilgili bilgisi olan varmı ?
O kadar para verecek olsa megane alırım açıkçası,ama 2012'ler geldiği zaman yani Temmuz-Ağustos 2011'de kampanyalar başlar.Benden söylemesi.Ben o zamana hazırlık yapıyorum :D
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersosse -- 4 Şubat 2011; 21:47:30 >