Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
633
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hayatımda karşılaştığım en saçma sorun ( ses problemi ) Çıldırtıyor
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

s.a. arkadaşlar okadar pc cahili değilim ama yinede bilmedigim veya bozulan bişey var yardımlarınızı bekliyorum sorunu aşağıda belirtiyorum.

normal bir ses veya video dosyasını media playerda açtıgımda ses çıkmıyor. mpc veya vlc gibi uygulamalarda açtıgımda ses çıkıyor.
youtube gibi sitelerde açtıgım videolardada ses çıkmıyor.

işin garipi dota 2 oynuyorum. oyunda kendi hero sesim çıkıyor ancak düşman veya takım arkadaşımın sesi çıkmıyor. ayrıca oyunda menü deki ses çalmasına rağmen button sesleride yok

daha bir çok ayrım vardır belki fark edemediğim çok saçma bir ses problemim var veya ben bilmediğime bana öyle geliyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
9 yıl
Teğmen

Hoparlör yapılandırması 5+1 olmuş olabilir 5+1 olmuşsa onu stereo yapıp bir deneyin



A
9 yıl
Yarbay

surucu guncellemeyi denedinmi?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Çavuş

Stereo yaparak denersen problem büyük ihtimalle çözülecek. 5+1 veya türevlerinde farklı hoparlörlere ses yollama oluyor ve tabiki sizdede o hoparlörler olmadığı için sadece sizin donanımınızdaki ses aygıtlarına geleni duyuyorsunuz.



A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

5+1de kullanıyordum uzun zamandır hiç bir sıkıntı yoktu ne oldu nasıl oldu boyle hoparlor engellemesi fln sterio yaptm ses gelio tmm artkdşlar çok saolun


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @metinuster , @recep94
R
9 yıl
Çavuş

5+1'e optimize olan sisteme normal hoparlör takınca stereo olarak düzeltmeniz lazım. Dediğim gibi ses olmayan hoparlörlere dağılıyor, atıyorum oyunlarda uzaktan gelen sesler ileri konumlandırdığın hoparlörlerden geliyor, fakat sizde o hoparlorler mevcut olmadığı için o sesleri duyamıyorsunuz. Stereo ise basittir sesi 2'ye böler ve ses ekipmanına (hoparlör, kulaklık) gönderir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.