Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
990
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hayatımda her şey kötü gitti sizin düşünceleriniz neler
J
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Beyler kısaca yazayım yorumunuzu yapın, babamla annem ben yeni doğduğumda ayrılmış babam annemi bırakmış, babam ben 15 yaşındayken öldü ama ben onu hiç görmedim çünkü o beni görmek istememiş, annem başka birisiyle evlendi üvey babam neredeyse her gün beni dövüyodu 5 yaşımdan 15 yaşıma kadar her gün dövdü ama ağzım burnum kırılana kadar dövüyodu sonra liseye başladım bunları düşünmekten ve sınıftaki herkesten her gün okulda dayak yediğim için gitmek istemiyodum sonra 2 yıl üst üste sınıfta kaldım okuldan atıldım ondan sonra neredeyse 20 tane iş değiştirdim hepsinden atıldım şuan psikolojik problemlerim var ve işsizim cidden intihar etmeyi düşünüyorum bir insanın hayatında her şey mi kötü olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Kenny -- 16 Ağustos 2014; 19:32:19 >

G
10 yıl
Yarbay

Csb ama değilse bence de intihar et


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yüzbaşı

başka ülkelere sıgınma başvurusunu bi dene bakalım.

intihar etme,sonsuz cehennem riski alınmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Anlattıklarımın hepsi gerçek intihar edersem annem üzülür diye düşünüyorum fakat başka birisiyle evlenip onun beni dövmesini seyrederek beni yeterince üzdü, sanırsam şimdi üzülme sırası onda




Bu mesajda bahsedilenler: @wreckittralph
M
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Kenny

beyler kısaca yazayım yorumunuzu yapın, babamla annem ben yeni doğduğumda ayrılmış babam annemi bırakmış, babam ben 15 yaşındayken öldü ama ben onu hiç görmedim çünkü o beni görmek istememiş, annem başka birisiyle evlendi üvey babam neredeyse her gün beni dövüyodu 7 yaşımdan 15 yaşıma kadar her gün dövdü ama ağzım burnum kırılana kadar dövüyodu sonra liseye başladım bunları düşünmekten ve sınıftaki herkesten her gün okulda dayak yediğim için gitmek istemiyodum sonra 2 yıl üst üste sınıfta kaldım okuldan atıldım ondan sonra neredeyse 20 tane iş değiştirdim hepsinden atıldım şuan psikolojik problemlerim var ve işsizim cidden intihat etmeyi düşünüyorum bir insanın hayatında her şey mi kötü olur


İntihar et kurtul. Üsttekini dinleme sen. Hepimiz yok olacağız. Şimdiden bitir hayatını eğer bir şeyler doğru gitmiyorsa.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.