Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1078
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hat taşıdığım binada internet altyapısı yok. ne yapmalıyım?
F
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar. 24 ay taahutlu internetimin 13. ayinda hattimi dondurdum. Cunku karabina yeni bir ev aldim ve kirada oturdugum evden cikip bir yakinima tasindim. Bina 3 4 ay sonra biter de tasinirim ve interneti actiririm dedim. Lakin evin insaati cok yavas suruyor ve dondurdugum sürenin son ayina girdim.

Yakinda eve tasinmaya tasiniriz da internetin gelmesi daha 1 seneyi bulur anlasilan.. Ne yapmami onerirsiniz? Hizmetini veremedigi yerde ttnete karsi hukuksal bir avantajim var mi?

Tesekkur ederim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKOC -- 6 Temmuz 2017; 19:32:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı

Taşındığımızda taahhütümüz devam ediyordu hatta bize bi fatura çıkarmışlardı onu iptal ettiler taahhütü de iptal ettiler çünkü evde altyapı yok. moraliniz bozmak istemem ama 2 yıl oldu hala gelmedi yer: Ankara



E
7 yıl
Yarbay

türk telekom hizmet veremediği için hattınızı ücretsiz iptal ettirme hakkınız var diye biliyorum ben bu arada altyapı için telekoma sürekli gidip ordaki çalışanları sıkıştırmazsanız altyapı 2-3 senede gelir yıllardır bekleyenler var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
7 yıl
Yüzbaşı

Ankara gibi bir yerde biz arıza çözdüremiyoruz...



ALLAH SABIR VERSİN DOSTUM SANA...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.