2 senedir ne bir antibiyotik ne bir ağrı kesici nede bir ateş dûşürûcü herhangi bir ecza ürünü ve hap kullanmadîm. Buna rağmen ne bir üşütme ne de bir soğuk algınlığı en ufak hastalık bile geçirmedm. Acaba diyorum bu sentetik ve kimyasal ilaçların bünyeyi zayıf hale getirme gibi bir yan etkisi mi var? Çûnkü çocukken sûrekli ilaç kullanırdım ve her kış hasta olurdum. Çok ağır antibiyotik tedavileri verirlerdi. İğneler verirlerdi. Ama şimdi hasta olmuyorum bile. 20lik dislerim çıkarken damaklarım şişti ve iltahap kaptı 1 gün içinde boğazımda şişti ancak dktora gitmedim. İlaçta kullanmadım ve ertesi gün bademciklerim iyileşti. İltahap kapan dışlerimde 1 haftada kendiliğinden iyileşti. 2 senedir tek hastalığım budur ve kendi kendine geçti. Bu da ilaç kullanmadan iyileşebilirimmi demek oluyor acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Küçüklükten çok hazla olduysan bünye yavaş yavaş bağışıklık kazanıyor. Aynı durum bende de vardı. Zamanında Ankara karda tshirtle gezerdim hasta olduğumu hatırlamıyorum. Tabii yavaş yavaş geçti bu durum.
Bende 3-4 yıldır antibiyotik yada herhangi bir ilaç ağrı kesici türevi şeyleri kullanmıyorum eski halime göre daha iyiyim eskiden yaşadığım hastalıklar hem çok azaldı hemde etkileri düştü.
Aynen öyle gereksiz yere ilaç almayı kesmek vücuda iyi geliyor . Ben de yıllardır almıyorum hiç hastalanmadım da , en fazla başım ağrıyor grip oluyorum o günü de dinlenerek geçiriyorum ertesi gün canavar gibiyim .
Sentetik besnleri zaten sûrekli yiyoruz. Birde ûstûne tedaviyide sentetik yaparsak camdan insan oluruz. En ufak hastalıka tedaviyi yine haplarda ilaçlarda zannederiz. En iyi tedaviyi vûcut kendi kndine yapıyor zaten(yeterince beslendikçe ve dinlendikçe)Güzel birşey bence bu şekilde yaşamak.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >