Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1912
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hasarlı JPEG dosyası onarılabilir mi ?
_
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar blackberry ile çektiğim bazı fotoğraflar bilgisayara attığımda hasarlanmış göründü hiç bir şekilde açılmıyor fotoğraflar. Blackberry'de de görünmüyor ayrıca. Sanırım hafıza kartından dolayı vs hasar gördü dosyalar. Ancak boyutlarında değişme yok, içeriğin bir şekilde kurtarılabileceğini düşünüyorum bu yüzden. Biraz araştırdım picture doctor ve eimage programlarını denedim ama sonuç alamadım.

Kurtarma şansımız var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
14 yıl
Yarbay

ayıp olacak ama internet explorer ile dener misin? en azından resimi açma şansın olabilir. başıma geldiği için öneriyorum..

fotoğrafını sadece yarısını kurtarabildim, diğer yarısı buğulu idi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Haziran 2011; 0:12:09 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

K
14 yıl
Yarbay

>>Irfanview adlı program ile deneyiniz. <<Farklı bir formata dönüştürerekte açmaya çalışın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 9 Haziran 2011; 0:18:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Yarbay

o zaman bir de şunu dene. ben windowsun kendisi ile resimi açtığımı biliyorum ama ie mi kullanmıştım şimdi tereddüte düştüm. bu durumda, sanırım windows xp üzerinde large modunda alttan resimleri tektek gezerken slayt modunda resimi görmüş olabilirim gibi geliyor. yani resimi kopya alırken screenshot yapmam gerekmişti, bunu kesin olarak söyleyebilirim. alternatif programlar denemen gerekecek o zaman..



_
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

K
14 yıl
Yarbay

Hafıza kartından sadece sisteminize resim mi kopyaladınız? Müzik, vidyo vb. bir şey kopyaladıysanız onlarda sorun var mı? Eğer ki kart sorunluysa ne yaparsanız yapın, resimleriniz gitmiştir.



T
14 yıl
Yarbay

resimin uzantısı duruyor değil mi? yani thesouls.jpg şeklinde değilse bu şekle getir. veya thesoul.jpeg deneyebilirsin. uzantılar gizli ise görünür hale getir. uzantıyı kaldır ve tekrar koy. diğer bir çare olarak converter kullan. mesela jpt to png veya bmp gibi. bu durumda resmi açmana gerek kalmadan kurtarabilirsin. ben de irfanı denemeni öneririm. yapabilir gibime geliyor.

kartı silmiş olsa dahi linux üzerinden değil son sildikleri eski sildiklerini bile görmek mümkün oluyor. tabi hepsini kurtarır anlamına gelmez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Haziran 2011; 0:28:38 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.