Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
1990
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Hasar kaydı üzerinden fiyat belirlenmesi... (2. sayfa)
C
5 yıl
Yarbay

Emin miyiz?




Bu mesajda bahsedilenler: @karahancer2
J
5 yıl
Yarbay

kaskoya giden fotolari isteyin derim.

ayrica tampon degisti ise o sensorler tak cikar ile degismistir.



M
5 yıl
Yarbay

Hasar kaydı normal, yurt dışınca takılıyorlar mı takılmıyorlar mı açın bir kaç belgesel izleyin görün :) Misal Adam 5 bin USD ye aldığı aracı komle toplayıp 7-8 bin USD ye satıyor.



A
5 yıl
Yarbay

Bu hasarla 7 bin Tramer imkansız, servis ne kadar parça isterse istesin sigorta şirketleri '' APTAL '' değil, imkan yok bu hasara 7 bin ödemezler
Ayrıca bu hasar için dosya açtıran vatandaşta da hiç akıl yoktur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oznk40
P
5 yıl
Yarbay

Tamamına katılıyorum, yerli üretim bir otomobil ve büyük ihtimalle de yerli malı bir tampon için bu kadar rakam çıkması inanılmaz. Güzelce araştırın bence.




Bu mesajda bahsedilenler: @zx636
B
5 yıl
Yüzbaşı

Tampon değişen veya boyaya girmezki. İsterse 40 bin yazsınlar sadece tampon olduğuna dair belge varsa gönül rahatlığıyla alın.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

2016 yılında benim aracımında arka tamponu yetkili servisinde değişti 2400 tl hasar kaydı oluşturuldu. 7000 tl çok gibi, bu kayıt başka bir hasardan dolayı olabilir mi acaba? Değişen parça bilgisini de bir sorgulayın bence.

Ekleme: Aracım 2015 model jetta.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 15 Ocak 2019; 18:17:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

arka tampon değişti 7 bin lira mı? arka bagaj kapağı ve tampon olsa belki ama sadece tampon etmez o kadar.

şahsen ön kaputu değişen araba hayatta almam. tampon çok sorun değil. tramer kaydı olmayıp serviste değişeni boyası olmayan arabaya da baktırmadan almam. baktırmak derken kendim bizzat bakarım. altına girerim üstünden çıkarım



O
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yorum yazan herkese teşekkürler. Bahsettiğim araçla hemen hemen aynı fiyata hasar kayıtsız hatasız olanını aldık bugün.

Benim bu konuyu açmaktaki esas amacım, sırf tampon hasarından dolayı nasıl 7 bin tl olacağından ziyade, computestte dahi bakılmayan tampon gibi plastik aksamlardan kaynaklı hasar kayıtlarının aracın satış değerine etkisiydi.

Mesela kaputtan, şaseden hasar alır, hava yastığı açar 7 bin tl tutar bunu dikkate alırız anlarım. Ama tampondan değil 7 bin, on kere değişim olsa ve 70 bin hasar kaydı olsa bile kayda değer olmamalı diye düşünüyorum. Biraz da ölücü zihniyetten, alırken nerden bahane bulur da ucuza getiririm diye düşünenlerden kaynaklı sanırım. Kaportaya motora hep bakılırdı da, tramerde tutar mı vardı Allah aşkına...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.