Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
581
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Harici SSD sürekli açılıp kapanıyor
B
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

SanDisk Extreme taşınabilir SSD 2 TB, 1050MB/s okuma hızı, USB-C ve USB-a kullanıyorum. Anakart da Type-C girişi mevcut verimli şekilde kullanıyordum fakat dün oyun oynarken USB sürücü açılıp kapanmaya başladı. USB takınca görür de cıkartınca gider ya öyle oluyor bunu sürekli yapıyor ama. Aygıt yöneticisine baktım hiçbir sorun yok güc yönetiminde boştayken kapat seceneğini iptal ettim yine sorun düzelmedi virüs arattım virüs çıkmadı. Bu sorunu nasıl cözerim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.



L
geçen yıl
Yarbay

Kablosu sabit mi çıkarılan tipten mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

L
geçen yıl
Yarbay

3 olasılık var. Kablo, diskin usb slotu veya diskin kendisinde sorun var . Farklı kablo dene. Farklı pc ye tak, formatta atabilirsin. Sonuç alamazsan servise gönder. Ssd küt diye gidebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bioleon555
B
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kutudan cıkan kablo yüksek veri transferi yaptığı icin böyle kablolar pahalı. şuanda mesela sorun yok ama oyun oynarken kapanıp acılabiliyor. garip bir durum virüs girmiş olabilir diye tarattım temiz cıktı pc ye format attım ürünü yeni aldım zaten ürün değişimi istesem yardımcı olurlar diye düşünüyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @HesaplıBilgi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.