Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
583
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Harici DVD-RW Kutusu Çalışmıyor
L
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar. 2 sene önce 2 adet ssd alıp birini ilk bölmeye, diğerini de 2. bölmeye montajlamıştım. Boşta kalan DVD okuyucu da 2 senedir kenarda tutuyordum ta ki bu ürünü alana kadar. Bugün elime ulaştı ve DVD okuyucuyu kutuya monteledim. Harici 2. güç kablosu gerekmeyen bir tür imiş kendileri. Yalnızca tek kablo var o da USB 3.0.

İşin özeti şuan laptop'a bağlamama rağmen görmüyor. Daha doğrusu ses geliyor ve görseldeki gibi görülüyor fakat silüet şeklinde. Aygıt yöneticisinde DVD-CD aygıtını göremiyorum. Kapak açma kapama çalışmıyor. Elle açıyorum CD yerleştiriyorum herhangi bir etkileşim olmuyor ve disk dönmüyor.

Yapılmış şeyler;
-Sürücü harf yolu kendi atamıştı, değiştirdim, kaldırdım ve değiştirdim.
-Sürücü güncelleştirmesi yapmayı denedim.
-Biçimlendirmeyi denedim ki saçma bir yoldu ama olsundu.
-Sürücü üzerine sağ klik > Araçlar > En iyi Duruma Getir (Kurtarma için "İyileştirme gerekiyor" dedi, iyileştirmeyi denedim ama bir şey olmadı)

Sizce sorunun kaynağı nedir?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-3-0-sata-harici-9-5mm-dvd-rw-writer-kutu-4367p-external-slim-hdd-ssd-harddisk-montaj-caddy-lapto_pdp_730663963



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.