Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
431
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Harici Diski BitLocker ile şifreleme
F
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

2TB bir harici diskim var bu full doluydu ben bunu şifrelemeye başlattım ve uzun sürdü yakalşık bir günde yüzde 10 gibi bir rakama ulaştı ve iptal edemiyorum nasıl iptal ederim dosyalarımı kaybetmeden içinde gerçekten önemli arşivlerim var lütfen yardımcı olur musunuz?



Y
11 yıl
Teğmen

BitLocker'ı kapatmak veya geçici olarak devre dışı bırakmak için

1.Başlat düğmesi , Denetim Masası, Güvenlik ve ardından Bitlocker Sürücü Şifrelemesi'ni tıklatarak Bitlocker Sürücü Şifrelemesi'ni açın.‌ Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

2.Aşağıdakilerden birini yapın:
BitLocker'ı geçici olarak devre dışı bırakmak için, BitLocker'ı Kapat'ı tıklatın, sonra BitLocker Sürücü Şifrelemesini Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.
BitLocker'ı kapatıp birimin şifresini çözmek için, BitLocker'ı Kapat'ı tıklatın ve sonra Birimin şifresini çöz'ü tıklatın.

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/What-is-the-difference-between-disabling-BitLocker-Drive-Encryption-and-decrypting-the-volume

İşlem devam ediyorsa görev yöneticisi - işlemler ' den görevi sonlandırın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim sanırım oldu şimdi çözüyor beni çok büyük dertten kurtardım 2TB olunca sıkıntıydı bide içi sadece film anime dizi doluydu gitse atlardım valla :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.