Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
487
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HARDDİSKLERİM YAVAŞLADI!!!!
C
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar dier tarafada konu açtım ancak hiçbir arkadaşım yardım etme zahmetinde bulunmadı! benim pcde bir problem war ,maxtor basics external 1 tb,samsung external 500 gb ve samsung sabit 80 gb olmak üzere 3 harddiskim war maalesef bir yavaşlama war oyun yükleyemiyorum oyun yüklenirken bir yerde kalıyor ve ilerlemiyor nerodan image atarkende çok yavaş atıyor atması gereken hızın çok çok altında atıyor yani pazar günü almıştım maxtor 1 tb harddiski onu aldıktan sonra bu sorun çıktı lütfen yardımcı olun!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.