Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
627
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hanycam ama hangisi acil
D
20 yıl (33 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

almayi dusundugum sony hdd ve hc1 hc 3 kamera arasindan hangisini alayim sebebleriyle beraber aciklarsaniz sevinirim bende su an sanyo vpc c5 var gece cekimleri iyi degil sirf bu yuzden yeni kamera alacagim gece cekimleri hangisinde daha iyidir

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
20 yıl (1011 mesaj)
Yüzbaşı

HC1E, daha yüksek fiyatlı A1 ve FX1 in satışlarını kırması nedeniyle piyasadan kalktığı ve bulunamadığı için; az daha düşük çözünürlüklü( cok az fark var), daha kısık diyaframlı bir lensi olan, focus ring, mikrofon ve kulaklık girişleri olmayan ve manuel shutter ayarı yapılamayan HC3E tek seçenek olarak kalıyor.

Ki standart bir kullanıcı içinde HC3E fazlasıyla performanslı bir kamera. HC1 ile kıyasla kırılan özellikler daha profesyonelce çalışacakları ilgilendiriyor.

Düşük ışık performansı olarak ise lens "widedayken" HC3, HC1 den az daha iyi durumda. Bu arada camcorderinfoya göre bu iki kamera ufak boyutlu kameralar arasında tarihin en yüksek düşük ışık performansını vermekteler.(1.HC3=7.5, 2.HC1=7.25)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.