S.a Arkadaşlar ben daha önce linux mint 15 sürümünü kullandım farklılık olsun diye ubuntuya geçmek istiyorum
sistemim bu : intel pentium 4 3.0 GHZ 1 GB RAM ATİ radeon hd 2600 pro 512 mb 500 gb harddisk
bu sisteme hangi ubuntu sürümünü kullanmalıyım yada bildiğiz başka görsellik bakımından güzel bir linux dağitimı varsa da olabilir önerilerinizi bekliyorum arkadşlar şimdiden tskler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
makinaya ek RAM ilavesi yapıp ubuntu 12.04.3 kurabilirsiniz. 2014 Nisan ayındada Ubuntu 14.04 LTS'ye geçersiniz. Bilgisayar miladını tamamlayana kadar kullanabilirsiniz. Şayet RAM ekleyemem diyorsanız xfce'den başka çıkar yol yok gibi hocam. xubuntu 13.10 yükleyin keyfinize bakın derim.
Bence Lubuntu kur. Xubuntuden 2 kat daha hızlı çalışıyor. Normal bir arayüze sahip aynen xp gibi. Yabancılık çekmezsin. Lubuntu avantajlarına gelirsek sistem boştayken en fazla 150 mb ram yiyor. cpu %10 geçmiyor. xubuntu 300 mb rami bulabilir oda %10 cpu geçmiyor. Xubuntu biraz daha görsel. Onun haricen nerdeyse aynı. Tercihim lubuntudur. Kendimde uzun süredir lubuntu kullanıyorum. Denemek amaçlı 2sinide flash diskten deneyebilirsin.
sistemim bu : intel pentium 4 3.0 GHZ
1 GB RAM
ATİ radeon hd 2600 pro 512 mb
500 gb harddisk
bu sisteme hangi ubuntu sürümünü kullanmalıyım yada bildiğiz başka görsellik bakımından güzel bir linux dağitimı varsa da olabilir önerilerinizi bekliyorum arkadşlar şimdiden tskler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURAKINCI_1453_ -- 13 Aralık 2013; 23:49:12 >