Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
732
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi Receiver ? (çömeze yardım lürfen)
M
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar,
Receiver alıcağım fakat bu konuda çok cahilim.
Forumda gördüğüm kadarıyla Seoul Hiremco x3 ve Baff 6000 Gold gözüme çarptı.
Henüz lcd yada plazma tv almadım ve 1 sürede düşünmüyorum yani HD falan önemsiz kalıyor.

1-) 2 çanak almayı planlıyorum bu çanaklarla hem normal kanalları hemde +18 kanalları en rahat (uğraştırmadan) seyredebileceğim ve fiyat olarak yukardaki receiverlerin civarında olan önerebileceğiniz neler vardır acaba ?

2-) Normal kart paylaşım, uydudan kart paylaşım falan nasıl olur pek bi bilgim yok bu paylaşımlar sayesindemi +18 ler açılıyor ve ortalama kaç kanal elde ederim acaba ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



N
15 yıl
Yarbay

kendinde biliyorsunki paylaşımsız çok kanal açılmaz ...

herkes aynı soruyu soruyor dreambox ve muadillerinden almanız vede sharing bulmanız gerek ancak bu sayede uydu sayınıza göre binlerce kanal izleyebilirsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar,
Teşekkürler cevap için, kendinde biliyorsun demişiniz ama olayı bilsem sormam zaten ve en rahat nasıl izlerim soruma dreambox demişsiniz sanırım.
Sizin ? Dreambox Nedir ? konunuza baktım milyon tane dosya program falan var +18 ler için illa şartmı yoksa şu uydudan kart paylaşım dedikleri olayla program, bilgisayar falan kullanmadan da izlenebilirmi ?
Cidden uydu olayında çömez bile değil kör cahilim :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.