Şuan TT kullanıyorum 15 gün sonra taahhüt bitiyor ve kurtuluyorum. Hangi iss ye geçmeliyim süperonline çok pahalı geliyor onu eliyorum türknet uydunet vodafona kalıyor geriye bunlardan hangisi en sorunsuz servis verebilecek kapasitede Ping olayı çok önemli benim için pingi en düşük ve verdiği servisi son hızına kadar verebilecek bir iss arıyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Uydunet alt yapısı varsa en iyi seçenek bulunduğun bölgede Superonline fiber alt yapısı varsa Superonline... fakat yoksa Vodafone ve turknet zaten Telekom altyapısını kullanıyorlar hiç bulaşma ttnetle devam et.
Dsl de ne solo ne vodofone hicbirine gecme turknet tahhutsuz oldugu icin deneyebilirsin begenmedin geri cikarsin sonucta hepsi ttnet altyapisi kullaniyor 10lira daha fazla ver ttnetle devam et yada hocam ikna kampanyasi denilen bir sey var cok daha ucuza teklif alirsin.
Dsl de ne solo ne vodofone hicbirine gecme turknet tahhutsuz oldugu icin deneyebilirsin begenmedin geri cikarsin sonucta hepsi ttnet altyapisi kullaniyor 10lira daha fazla ver ttnetle devam et yada hocam ikna kampanyasi denilen bir sey var cok daha ucuza teklif alirsin.
Türknet ve uydunet kullanan tanıdıklarım ikide bir internet kesiliyor diyorlar ttnete tekrar hayatta geçmem.
Hocam uydunet varsa gecin derim lakin sonucta bu issler dslde ttet alt yapisini kullanir bir sikinti ciktigi zaman siz m.h aradiginizda onlarda ttnetinariyor bildiriyor siz baska isslerde uvey evlat olursunuz once kendi cocuklar sonra siz kac gun beklersiniz bilinmez ben vodafone gecis yapim dedim yapmaz olaydim tam 20 gun netsiz kaldim 18 gunde netimi baglayamadilar iptal ettirdim ayriva forumu arastirin bakalim kimler neler demis issler hakinda tabi en son karari siz vereceksiniz biz sadece oneri sunariz. Gerisi size kalmis.
Hangi iss ye geçmeliyim süperonline çok pahalı geliyor onu eliyorum
türknet uydunet vodafona kalıyor geriye bunlardan hangisi en sorunsuz servis verebilecek kapasitede
Ping olayı çok önemli benim için pingi en düşük ve verdiği servisi son hızına kadar verebilecek bir iss arıyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.