Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
546
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hamitten Kötü Haber
T
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bundesliga'da şampiyonluğun favori takımlarından Bayern Münih'in milli futbolcusu Hamit Altıntop'un 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ve İspanya ile oynayacağımız Dünya Kupası eleme maçlarında oynamasının zor olduğu öğrenildi..

FC Bayern Münih kulubünün internet sitesinden yapılan açıklamada, milli futbolcunun ligde Hannover'e karşı oynadığı maçta sağ arka adalesinde yırtılma meydana geldiği ve bu nedenle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Böylece Hamit'in, Türkiye'nin İspanya ile Dünya Kupası eleme maçlarında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

Teknik direktör Jürgen Klinsmann, Hamit'in sakatlanmasının takım ve kendisi adına üzücü olduğunu belirterek, ''Hamit'in en kısa zamanda yine aramıza dönmesini istiyoruz. Hannover maçında çok formda bir futbol oynadı'' dedi. Bundesliga'da şampiyonluğun favori takımlarından Bayern Münih'in milli futbolcusu Hamit Altıntop'un 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ve İspanya ile oynayacağımız Dünya Kupası eleme maçlarında oynamasının zor olduğu öğrenildi..

Hamit'in sakatlanmasının takım ve kendisi adına üzücü olduğunu belirterek, ''Hamit'in en kısa zamanda yine aramıza dönmesini istiyoruz. Hannover maçında çok formda bir futbol oynadı'' dedi.

Kaynak:ajansspor



G
15 yıl
Binbaşı

Şu sakatlıklardan bir türlü kurtulamadık.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.