343 Industries, Halo Infinite'in bir sonraki sezonu Lone Wolves hakkında daha fazla detayı oyunculara sundu. Bu kapsamda yeni bir oyun fragmanını da yayınladı.
Lone Wolves adındaki 2. sezon birçok yeniliği bünyesinde barındıracak. Yeni sezona yeni haritalar, modlar, sınırlı süreli etkinlikler ve yepyeni bir savaş bileti dahil olacak.
Bu sezon ile oyunculara sunulacak olan iki yeni harita içerisinde Catalyst ve Breaker yer alacak. Catalyst, klasik bir Arena haritası niteliğinde olacak. Breaker ise Team Battle haritası olarak karşımıza çıkacak.
2. sezon ile gelecek olan modlar geçtiğimiz ay 343 Industries tarafından açıklanmıştı. Bu modlar arasında Last Spartan Standing adlı herkes için ücretsiz bir eleme modu, Land Grab adlı yeni bir mod ve King of the Hill'in güncellenmiş bir sürümü yer alacak.
Halo Infinite Season 2: Lone Wolves, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için 3 Mayıs'ta yayınlanacak.
Ps3 grafikli Çöpfinite in ilk sezonu mu vardı da 2.sezonu çıkıyormuş ahaahahahaha xbokun 500 milyon dolarlık çöpü. Bir tarafta Horizon Forbidden West ve Ratchet and Clank gibi gerçek yeni nesil grafikleri olan oyunlar, diğer tarafta bu çöp. Xbok yine bildiğimiz gibi, nesillerdir looser.
çok yazık insanlar kullandıkları konsolları sanki babaları işletiyomuş gibi savunuyolar isteyen istediğini kullanıp oynamak istediği oyunu oynasın bana hitap etmiyor de geç
- Saat
- Gün
- Hafta
- Ay
- Yıl
- ✔ Tümü
Tüm Yorumları Aç< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
_____________________________
dedi ve ağlayarak uyandı küçük ponycik
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >