Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2154
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HALF LİFE 2 'TÜRKÇE YAMA YÜKLEDİM AMA TÜRKÇE ALTYAZI OLMADI . sadce menü türkçe oldu' SORUNU ÇÖZÜMÜ
D
4 yıl
Er
Konu Sahibi

evet yanlış duymadınız . sizde türkçe yama yüklediniz ama sadece menümü türkçe oldu ? işte çözüm burda. (çeviri resmidir. ben yapmadım)
öncelikle bu güncel half life 2 içindir. eski sürümlerde olurmu bilmem. denenmedi.


1. yöntem . bu yöntemde sadece altayzılar türkçe olur. ana menü ingilizce kalır. yapmanız gereken şey oyunu açıp esc nin altındaki tuşa bastıktan sonra komut pencersine şunu yazmanız "cc_lang turkish ". altayzılar büyük ihtimalle türkçe oldu eğer olmadıysa yada "ben MENÜyüde türkçe istiyorum "diyosanız 2. yönteme geçin.

2. yöntem : (ilk önce resource klasörünü yedekleyin . eğer oyun bozulursa demedi demeyin.) https://drive.google.com/file/d/1LfqpVS6E5BQZlORzMmn10kpJQP-Es0aW/view?usp=drive_open <<<<< bu linkteki dosyanın içindekileri oyunun kurulu olduğu yerdeki hl2 / resource konumuna atıp hepsini değiştir diyoruz (dosyaları atın klasörü değil yoksa olmaz ). bu şekilde hem altyazı hemde menü türkçe oldu.



M
4 yıl
Çavuş

Oyun zaten Türkçe steam dışımı oynuyorsun?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.