İlham da gelmiyor moruk, bir şeyler içmem lazım ev müsait değil. Aklımdaki konu savaşın sonrasındaki yıkıcı etkileri. Nefret etsem de Yahudi güzellemesi yapacağım (araplardan da nefret ederim filistinci değilim xd).
Bilkent'e gelirseniz bölümünüzden ziyade ingilizce ve türkçe ile uğraşacaksınız. lan çarşamba da ingilizcenin deadline'ı var. şimdi aklıma geldi. of bu nasıl okul ya.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
an itibari ile Türkçe ve ingilizce yazım yeni bitti. 10 saattir bu ikisi ile uğraşıyorum. Yazık günah ya.
ingilizce essay öyle yaz geç ile de olmuyor, bir sürü makale var ve onlardan alıntı yapmamız lazım. her body'de 2 alıntı olmalı ve en az 3 farklı kaynaktan alıntı göstermeliyiz. rahat 100 sayfa makale okumuşumdur.
yav ben yazılım okuyorum niye bunlarla uğraşıyoruz? sonraki dönem daha zoru eng102 var. hciv diye 2 ders var. onlar da aynı halt.
sırf bu dersler bilkent yazmama sebebi.
kod yazmam, problem çözmem, algoritma çalışmam gerekirken türkçe ödevi için saçma betimlemelerle ajitasyon yapıp, eng için de abuk sabuk işlerle uğraşıyoruz.
bu yazıdan 9.75/10 aldım rekorum oldu. 0.25 de imladan gitti
hocanın feedback'i
Yazın ve emeğin için çok teşekkür ederim. Yazını zevkle okudum. Konuyu başarıyla derinleştiriyoruz. Çok akıcı bir yazı. Çarpıcı, düşündürücü. Kaynak ile konu arasında kurduğumuz bağlantı da muhteşem. Birkaç yazım hatamız var, onları düzenleyelim lütfen. Giriş paragrafında biraz daha ben dilini hâkim kılabiliriz. Metnimizin devamında ben dilini kullanmamız başarılı.
Bilkent'e gelirseniz bölümünüzden ziyade ingilizce ve türkçe ile uğraşacaksınız. lan çarşamba da ingilizcenin deadline'ı var. şimdi aklıma geldi. of bu nasıl okul ya.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.