Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
547
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hafif, sağlam ve kaliteli f/p kask öncelikli full ekipman tavsiye
A
4 yıl (293 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, 30 yaşında kısmet olursa motora başlıyorum. Motoru henüz almadım ancak yıl bitmeden inşallah naked motosiklet almış olcam. Buna uygun ekipman arayışı içerisindeyim. Ekipmanların ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve o sebeple 20 25k limite kadar full ekipman almak istiyorum. Kask olarak araştırdığım kadarıyla shoei ön plana çıkıyor. Diğer ekipmanlar neye göre bakmak konusunda bir fikrim olmadığı için bakamadım. Hız düşkünü birisi değilim, sessiz sakin kullanmayı seviyorum.

Kask, mont ceket, pantolon, eldiven, ayakkabı konusunda marka/model önerisinde bulunabilir misiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl (734 mesaj)
Çavuş

Kask olarak LS2nin en uygun modelini mont olarakta prosev alabilirsiniz hocam.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
4 yıl (3629 mesaj)
Yarbay

Bell Qualifier Kask
Revit Excalibur Mont (kışlık) + Revit Eclipse Mont (yazlık) + Revit Sırt korumalığı (her iki mont için de uyumlu, çıkarılıp diğerine takılabilir)
Revit Hydra H2O Eldiven (kışlık) + Revıt Striker 2 Eldiven (yazlık)
YDS Diablo 7.2 GTX Bot (kışlık) + Iron Ija's Bot (yazlık)
Venom Dizlik

Ben kombini bu şekilde yaptım. Hepsinin fiyat toplamı bir Arai/Shoei kask kadar eder.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.