Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
891
Cevap
89297
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (45. sayfa)
M
2 yıl
Yüzbaşı

Yok. Deneme imkanım olmadı.
Yazılımsal sorun galiba.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
2 yıl
Binbaşı

sitesinden yazılımı indirip kurdunuzmu usb kablo ile iki ucu usb olacak kablonun. ben elle yaptım ama laptop soğutucusunun kablosuda aynıydı o da oluyor sonradan farkettim yazılımı atarsanız belli olur donanımsal ise düzelmeyecektir yazılımsal ise düzelir. ayrıca çok farklı bir yazılım kullandım ben bu cihazda Hiç fark yok android olarak sadece menüler farklı ve güzel menülere sahip x3 ile tam uyumlu ama yinede kendi yazılımı da yeterli.




Bu mesajda bahsedilenler: @mihritalia
M
2 yıl
Yüzbaşı

Yazılım atmayı denedim ama başarılı olamadım. YouTube da bir kac video var. Onlara bakarak ve onlarin yazılımları deneyerek. Ama olmadı. Sanirim driver sorunu oldu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
2 yıl
Binbaşı

youtube a gerek yok hocam kendi sitesindeki linki atıyorum. içinde video da var usb burning toolda. Kulaklık soketinin içinde buton var kürdanla ona basılı tutuyorsun flash atarken başlıyor sonra salıyorsun yüklüyor. bitince hazır çok basit. o kablo varsa sizde yapalım hemen. link aşağıda: (h96 max X3 s905 için yanlış olmasın. yuvarlak kutu)

https://drive.google.com/drive/folders/10pMuhHsm0iW3ls2rN_eOH2S1nkXytx7a





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 20 Şubat 2022; 13:22:19 >


Bu mesajda bahsedilenler: @mihritalia
M
2 yıl
Yüzbaşı

Çok teşekkür ederim. Yarın gece deneyeceğim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
2 yıl
Er

Merhaba, h96 pro+'ım var. disney+'a abone oldum, google play "uyumlu değil" uyarısı veriyor, son sürüm apk'yı buldum, yükledim, fakat videoların çoğu açılmıyor, 4:3 oranındaki eski videoları oynattığını farkettim. Android sürüm 7.1. Aldığımdan bu yana youtube, netflix, spotify, amazon prime için kullandım. iptv, kodi vs, hiç bir şeyi kullanmadım, bu cihazın firmware update vs. hiç bir tecrübem yok :)

disney+ yükleyen başka kişiler varsa tecrübelerini duymak isterim. yaz tatilinde kızım izlesin diye abone oldum. Uzun sürecek ve uğraştıracak bir süreç ile cihazı yeni versiyon android sürümlerine yükseltmek için uğraşmaya değer mi, anlamaya çalışıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanozcan80 -- 15 Haziran 2022; 13:13:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yüzbaşı

merhaba H96 pro plus kullanıyorum, cihazım biraz sorunlu ama işimi görüyor. daha önce rom yükledim cihaza, kullandığım disney apk'yı ekleyeyim deneyin isterseniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @volkanozcan80
B
2 yıl
Er

Merhaba h96 max x3 (yuvarlak olandan) tv box var bende disney i kurdum ancak ses gelmiyordu ingilizceye çekince ses geldi türkçe gelmedi malesef play storede de android 9 uyumlu değil diyor nasıl kurabilirim? birde wifi pek stabil çalışmıyordu ethernet kablosu aldım taktim ancak bağlı değil diyor statik ip verince bağlanıyor ancak internet gelmiyor farklı rj 45 kabloylada denedim aynı nasıl yapılabilir formatmı atmalıyım format atınca sıfırlanırmı acaba?



T
geçen yıl
Er

Merhaba. H96 max+ cihazım rootlu olmasına rağmen Netflix, YouTube gibi uygulamaları kaldırdıktan sonra her açılışta yeniden yükleniyor. Bunları kalıcı olarak nasıl kaldırabilirim?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
geçen yıl
Er

Mehraba arkadaslar H96max 4k cihazim var cok guzel calisiyordu. Kapatip actiktan sonra wifi acik yaptigim halde modemleri gormez oldu . Hic bir wi fi modemi goremiyorum. Firmware guncelleme yaptim fakat yine ayni. Sorun hakkinda yardimlarinizi bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 ay
Er

Peşin Not:Cihaz dehşet yavaşlıyor ve fabrika ayarlarına dön dediğinizde yüklü rom için dönüyor,eski rom yok artık.Bunu bilerek deneme yapmak
isterseniz ne ala,yoksa tavsiye etmiyorum.

Konuyu hortlatacağız galiba ama cihazımı forumdan almıştım ve özellikleri şuydu:



Özellikler:
H96 Max+
CPU: RK3328 Quad-Core 64bit Cortex-A53
GPU: Penta-Core Mali-450 Up to 750Mhz+
RAM: 4GB DDR3
ROM: 32GB
OS: Android 7.1
Ethernet: 100M LAN
WIFI: 2.4G, 5.0G
Bluetooth: 4.0

android9 da kaldı ve destek süresi bitti.Bu gün canım sıkıldı,bu versiyonu nasıl yükseltirim diye.3328 sürücüsü yokyu.Bende;

https://www.youtube.com/watch?v=LTeZU6paC9w&t=309s

videosunu izledim.3318 yüksltmesi vardı,ne kaybederim dedim.
aşağıdaki siteye giderek
https://www.h96tvbox.com/firmware-download/
yuvarlak içine aldıklarımı indirdim.
< Resime gitmek için tıklayın >
videoya göre her şeyi hazırladım.Önce sürücüleri yükledim.Sonra tools çalıştırıp RESTORE dedim ama bir türlü başarılı olmadı.Bir kaç kez denedim yine olmadı.En son tekrar yükle dedim ama bu sefer restore yerine UPGRADE seçeneğini seçmişim.Veee sonuç:


yanlız çok yavaşladı haberiniz olsun :)
< Resime gitmek için tıklayın >
yanlız çok yavaşladı haberiniz olsun :)

sisteminizin yedeğini alın,hiç bir sorumluluk kabul etmem peşin söyleyeyim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degazor35 -- 15 Mayıs 2023; 20:41:50 >

C
8 ay
Teğmen

Arkadaşlar h96 pro plus 3gb Ram 32gb cihazım için 6.0 veya 7.1 stock rom lazım. Cihaz brick vs oldu hakkettim ama doğru romu bulamıyorum yüklemek için
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.