Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
660
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Güzel kızların yanında limon gibi erkekler
M
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

hiç fark ettiniz mi bilmiyorum ama güzel kızların yanında genelde görünüm olarak onlardan çok aşağıda erkekler oluyor? Yakışıklı erkekler ne yapıyor? Ne bileyim ben güzel kızların yanında limon gibi erkekler görünce üzülüyorum içim parçalanıyor ah be... sizin düşünceleriniz neler? Türk erkekleri neden bakımsız bu kadar kendini salmış durumda? Kızlarla tanışmak isteyip hiç kendine bakmayan bir grup var DD:



I
3 yıl
Yarbay

Limonların çok parası var demek ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Keşke sadece parası olanların yanlarında olsalar XDDD


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @İnspiredTiger
I
3 yıl
Yarbay

Demek ki limonun ağzı da iyi laf yapıyormuş




Bu mesajda bahsedilenler: @mehmet5157
B
3 yıl
Binbaşı

senin gözüne onlar çarptığı için öyle gelmiştir. Ayrıca güzel dediğin ne kadar güzel? Çok bakımlı kızları genelde zeka yönünden sıkıntılı oluyor, dolayısıyla kolay hedefler bence. Bu tarz kızları kafalamak için ** peşinde koşan bir y**şak olman yeterli, onun haricinde güzel hem de akıllı olanlar ise kerametin sadece dış görünüşte olmadığını bildiğinden kendine her yönden en uygun kişiyi arayabiliyor. Dış görünüş ilk tercihleri arasında değil yani. Genel olarak ilişkiler tencere kapak ilişkisi gibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.