Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
257
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Güvenli ve Hızlı Çalışma Ortamı İçin Isıya Dayanıklı, Antistatik Çalışma Pedleri
4
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Güvenli ve Hızlı Çalışma Ortamı İçin Isıya Dayanıklı, Antistatik Çalışma Pedleri

Önce Güvenlik

Özellikle elektronik ürün tamiri, onarımı ve bakımı için kullanılan çalışma pedi çeşitleri; çalışma ortamınızda düzen sağlayarak size hız kazandırır. Antistatik tasarımı ile elektrik şoklarına karşı ve ısıya dayanıklı yapısıyla çalışma ortamınızı olası tehlikelerden uzak tutarak pedi mükemmel bir üründür.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Düzenli Çalışmak İçin

Antistatik Yalıtımlı Çalışma Pedi | Jakemy JM-Z17

Amerikan FDA standartlarına uygun olarak tasarlanmış Jakemy JM-Z17 Antistatik Yalıtımlı Çalışma Pedi, ısıya dayanıklı silikondan üretilmiştir. Manyetik çalışma pedi üzerinde bulunan cepler, farklı bileşenleri düzenli bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar. Esd mat olarak da adlandırılan çalışma pedi, sizlere çok daha keyifli ve düzenli bir çalışma ortamı sağlayacak.

Ürünü İncelemek İçin
Satın Almak İçin

Isı Yalıtımlı Çalışma Pedi | Jakemy JM-Z16

230 santigrat direkt ısıya dayanıklı olarak üretilen Jakemy JM-Z16, anti-statik tasarımı ile olası tehlikeleri engelleyerek elektrik şoklarına karşı güvenle çalışmanızı sağlar. Antistatik çalışma pedi çevresinde olan farklı boyutlardaki cepler sayesinde tamir parçaçıklarını muhafaza edebilir, daha düzenli bir çalışma ortamına ulaşabilirsiniz.

Ürünü İncelemek İçin
Ürünü Satın Almak İçin

#jakemy #elaletleri #elektroniktamiri #çalışmapedi #esdmat #dkelektronik #dkteknoloji



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.