Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Güvenilirmi
K
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Gnd bilişim. Ucuzbudur.com güvenilir bir site mi Ps4 almay düşünüyorum sony garantili olarak hem kapıda ödeme ile alacağım için en uygun orayı gördüm. Kargo konusunda ya da yolladıkları üründe bir zarar olmaz değil mi hocam? Daha öcne ordan alış veriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.



C
9 yıl
Binbaşı

Hocam daha once bahsettiğiniz yerden alisveriz yapmadin fakat elden teslim almanizi oneririm. Bilmeden elestirmek olmaz ama internet alisverisinden magdur olan cok kisi var. Onlarda sorun olmasa kargoda olabilir. Imkaniniz varsa bir teknoloji magasindan alin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam öncelikle cevabın için teşekkür ederim burdan teknosa ile görüştüm ellerinde yokmuş küçük bir şehirde yaşıyorum. Var aslındada 1650 tl ye watch dogs ile beraber öyle oluncada almak istemedim acıkcası. 1500 tl ye teknosadan mı getirtirip elden alıyım. Yoksa bu alacagım sitede 1400



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.