Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Günlük - 2
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Ben buraya netler ve soru sayılarından ziyade konularımın yüzde kaçını bitirmişim onu yazacağım. Dün uzman bir psikologla görüştüm. Kendisinin doktorasını bitirmesine bir yılı kalmış. Bana sağ olsun ilk 5 bini değil de ilk 700'ü hedeflememi dolaylı yoldan söyledi. Elektrik-Elektronik bölümü, Boğaziçi Üniversitesi'ni istiyorum artık. Üç yıllık İTÜ maceram burada sonlandı. Sağlık olsun. Derslere geçiyorum şimdi;

TYT'nin tamamı: 76%

TYT Türkçe: 56%
TYT Matematik: 46%
TYT Geometri: 39%
TYT Fizik: 61%
TYT Kimya: 69%
TYT Biyoloji: 100%

Tamamının yüzdeliği sadece bu kadar olması beni üzüyor açıkçası. Konular o kadar fazla ki çalışırken yoruluyorum. Herkes gibi. Geometriye yüklenmem lazım. Çalışma programımın B Planı'nı 60 soru Geometri olarak yazdım. Umarım işe yarar. Sağlıcakla kalın.

-lily

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
3 yıl
Çavuş

A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Teşekkür ederim kardeşim.




Bu mesajda bahsedilenler: @pandie
G
3 yıl
Er

hocam yaş kaç itüden memnun degıl mısnız hangı bolumdu obp kırık degıl yapamamınız ıcın bı neden yok


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Yaş 18. İTÜ benim hayalimdi ancak elektrikle endüstriyel tasarım kulübünü birlikte götürürsem yurt dışına çıkma olanağımın daha fazla olacağını düşünüyorum. İçimde hep İTÜ hayali kalacak




Bu mesajda bahsedilenler: @evadam
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Obp kırık değil




Bu mesajda bahsedilenler: @evadam
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.