Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
171
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gündüz ışıktan tv izlenmiyor ?
C
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

tv odanın ortada pencerenın karşısında biryerde perdeyi kapasamda direk ışık vuruyor gündüz rahat izlenmiyor özellikle karanlık sahneler hiç anlaşılmıyor. tvde evin pencereyi izliyorum resmen yok mu bir çözümü yerini değiştiremem tvnin birkaç parlaklık kontrast ayarı kurcaladım pek fark etmedi. tv arçelik 8 serisi 4k.



O
4 hafta
Yüzbaşı

Televizyonu başka yere alacaksınız veya bordo perde takacaksınız.



D
4 hafta
Yarbay

Çözümü blackout stor perde. Karartma diye de geçiyor herhalde ama "beyaz stor" olanlara bakın derim, onlar daha modern duruyor. Çekince evin içi zifiri olmasa da bayağı karanlık oluyor. Haliyle gece TV seyretmekten pekte farkı olmuyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 hafta
Yarbay

İkeada satilan karartma perdeler var. Onlardan takarsanız sorununuz ortadan kalkar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler internetten bakacam ucuz pahalı fark eder mi? sorunsuz izleyim yeter çekip.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 7 Mayıs 2024; 17:4:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Der Meister.
D
4 hafta
Yarbay

@Cihan4292 Rica ederim. Evet, sorunsuz seyredebilirsiniz. İnternetten değil de yakınlarda perdeci varsa perdeciye yaptırın derim. İnternetten alınca ne çıkacağını bilemezsiniz. Yani blackout perde yazarlar ama blackout olmayabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Cihan4292
S
3 hafta
Teğmen

Philips 8808 modelini yeni aldım.Ekranda pencereler az da olsa belli oluyordu.Çocuk için ekran koruma yaptırdım.Şuan tv ekranı ayna gibi oldu.Ekran koruyucu düşünenlere uyarım olsun.Telefon koruyucuları gibi tv ekranı için mat koruyucular var mıdır? varsa işe yarıyormu araştırma içerisindeyim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.