En son güncelleme ile birlikte bilgisayarımı kullanamaz duruma geldim. Güncelleme sonrası bilgisayar başladıktan sonra masaüstü tam yuklenmedi, görev çubuğu simgeleri tam gelmedi, imleç hareket ettiği halde tıklanmadı hiçbir yere sonra microsofttan program ile usb bellek hazırlayıp temiz kurulum ile usb bellek hazırlayıp format attım defalarca denedim nafile. Format atınca güncelleştirmeleri kapattım oda fayda vermedi. Bilgisayar felç oluyor format attıktan bir süre sonra. Ekran kartı sürücüsünden şüpheleniyorum ekran kartı ve işlemci amd. Bir kaç defa donanım ayarlarınız değiştirildi yeniden başlatın uyarısı aldım ama tabi normal yolla açıp kapatamadım reset attım. Ekran kartı sürücüsünü kendim indirip kurdum ekran bir iki kez gitti bir daha reset atmadan gelmedi. Şuan bilgisayar açılırken direkt hata verip kurtarma modlarına yönlendiriyor ne denesem beyhude tekrar format atmam lazım ondada dediğim gibi bir süre sonra yine donma sorunuyla karşılaşacağım. Bilgisayar modeli hp 15-ba009nt olup Windows lisanslıdır. Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 13 Haziran 2019; 8:45:49 >