Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
131
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Güncel Modem Önerisi Acil yardım.
M
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba,

200 ile 250 TL Arası modem arıyorum. Genelde oyun oynuyorum. Eski modemim hala çalışıyor fakat sorunlu olduğunu tahmin ediyorum.

Yıllardır Airties waw140 modelini kullanıyorum son zamanlarda battlefield 1 oynarken oyunda takılıp kalıyorum. Ping normal gözüküyor fakat hareket edemiyorum. Modemden kaynaklandığını düşündüğüm için sizlerden yeni modem tavsiyesi istiyorum.



S
7 yıl
Yarbay

Tp-link archer vr200 e bakabilirsin dostum,internette detaylı incelemeside var
bende 1-2 ay içinde vdsl2 ye geçicem alt yapıyı bekliyorum bayağı bi araştırma yaptım,ya vr200 yada vr400 felan almayı düşünüyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkür ederim kardeş. VDSL2 Nedir ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Skörtıl_Nimo
S
7 yıl
Yarbay

Türkiye şartlarında 100 mbit e kadar download ve 5 mbit e kadar upload almana yarayan xdsl teknolojisine vdsl2 deniyor, normalde 300 mbit e kadar download ve 100 mbit e kadar upload verilebiliyor kağıt üzerinde 30a profilinde ama türkiyede dediğim gibi 100/5 en fazla hız olarak alınabiliyor, kısaca çok hızlı internet demek vdsl2



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DewyLowe
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.