Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
121
Cevap
32987
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GuildWars Bilgi Deposuna Hoş Geldiniz
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam burdaki arkadaşları bilgilendirmek için artık buradayım. DarkSaga'nın yeni başlayanlar için kurdugu clan'ın (DarkSaga Academy'nin) ilk lideri bendim. Sonradan 3 DarkSaga clanı daha açtılar sanırım herhalde o kadar çok türk var ki. Başka DarkSaga gibi büyük clanlarda var tabi türklerin oldugu. Sonra dersler ağırlaşınca bırakmak zorunda kaldım. Şimdi arada sırada takılıyom free olarak.
Burda sizin her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim oyun içi tabi nerden nasıl oyunu temin edebilirim gibi sorular hariç onlar cevaplanmış zaten.

Öncelikle Türk Clanları'na nasıl ulaşıcaksınız oradan başlayalım.

----1. Clan'ımız DarkSaga ve alt Guild'leri----

LINK:

Guild'in ve Alt Guild'lerinin forum sayfası (üyelik gerektirir)
http://www.gw.antolojim.com/forum/

BİLGİ:

[Dark Saga]'ya Giriş koşulları (ANA Guild Bu)
1- R6+ olunmali
2- Skillerin cogu (%90+) unlock olmali
3- Vent ve TS programlari yalayip yutulmali, mikrofon bulundurulmali
4- En az 1 pve karakteri ile oyun bitirilmiş, o karakterin skillerinin çoğu açık olmalı

[Eskiya]'ya Giriş koşulları (Biraz tecrübeli iseniz)
1- R3+ olunmali
2- Skillerin en az yarısı unlock olmali
3- Vent ve TS programlari yalayip yutulmali, mikrofon bulundurulmali

[Dark Saga Academy] (Herkese açık)
1- Yeni başlayanlar için

İLETİŞİM:

Nasıl iletişim kurucam bu guild'le diyorsanız.

Dark Saga(Gvg/Elite Farm) icin basvurabileceginiz kisiler:
Cut Down
Logain Taron
Shavade Aurora
Amidala De Buroe
I Bebe
Eldarwen Carnesil
Deaths Doh Noobs
Carpe Diem
Avenger The Warlord

E S K I Y A(Heroes Ascent/Gvg) icin basvurabileceginiz kisiler:
Lord Khell
Rosa Lux
Julius Cassander
Kalicus Darkhope
Yaaraer Nwalka

Dark Saga Academy (Pve/Gvg/HA)
A Suhior
Turin Tr
Imparator X

NOT: Verilen kisilerin isimlerini friends list inize ekleyerek online olup olmadiklarini daha rahat takip edebilirsiniz arkadaşlar.


----2. Claın'ımız HUN Guild'i 2. en büyük Türk Guildi diyebiliriz sanırım----

Contact için:
Volkan Lionheart(Lider)
Costal Grogrin
Elder Flare
Ironic darksun
Queron Luth
Roland The Rukenau
Yıldırım Beyazit


----3. Claın'ımız The Army----

Guild Name : The Army
Kısaltma : Thea

Contact için:
Zergling Firevigour
Taylan Firevigour
Alper Firevigour

----4. Calın'ımız n0x----

Kendi mesajları ile direk aktarıyorum buraya.

12 kisi falanız, hardcore pvp ve tombs yapiyoruz.
Türk guildi deiliz olma cabamızda yok gelen Türk arkadaslara kapimiz acık.

Contact için:
Blaxx Draven

Forum adresi:
http://innox.forumer.com

----5. Clanımız Scarlet Cuthalion----

BİLGİ:
Amerika Serverlarında, PvP Ağırlıklı oynuyorlar. Yeni oluşum içerisindeler.

LINK:
http://www.scarletcuthalion.com
NOT: Web Sayfasında oyundaki bütün proflara göre skillerin türkçe tercümelerini bulabilirsiniz.
Yeni başlayanlar ve ingilizce bilmeyenler için çok yararlı olacaktır.

İLETİŞİM:
Tiana Bluefeather





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midge -- 27 Nisan 2006; 20:57:07 >

A
18 yıl
Yüzbaşı

cok faydalı oldu tesekkurler ben de oyuna yeni basladım ole takılıorum. oyun cok hosuma gitti ama zaman bulamadıgım icin fazla oynıamıyorum. su darksaganın yeni baslayanlar icin kurdugu guilde uye olcam eve gideyim hele bi. onun dısında oyunca necromancer elementalistim bilmiorum ii bi secim mi nedersin. gerci ii secim die bişi yok ama olsun. yazın icin tesekkurler oyun icinden yeni baslayanlar icin neler yapması gerektigini oyunun ilerleyisini felan anlatırsan sevinirim tesekkurler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bana oyundan "Fiyona Ghoall" ismi ile ulaşabilirisiniz arkadaşlar. Sorularınızıda burda sora bilirsiniz yanıtlarım baktıkça artık zaman olursa.
Seninde dedigin gibi şu karakter iyi filan diyemezsin oyunda, bu senin kullandıgın skillere göre, takımıdaki diger adamların karakterlerine göre filan çok degişir. N/E ile başlamısın ilerde nasıl olsa PvP oynadıkça sende göreceksin karakterin N/E, N/Mo, N/W gibi daha birçok şekle girecek :).
Şimdi oyunla ilgili kısa kısa bilgilerle giriş yapim sizde aklınıza takılan yer olursa sorarsınız. Biraz dagınık olsada başlıklar halinde aktarıyom aklıma gelenleri.

Tuşlar ( Basit ama önemli bir nokta )
Yeni başlayan arkadaşlar oyun içinde quest ya da mission yapmak için kurdukları takımlarda savaş sırasında mutlaka şu iki kombinasyonu kullana biliyo olmalılar toplu bir şekilde attack yapmak için.
CTRL+Space : Bulundugun gruba otomatik olarak -"I'm attacking <enemy>!"- şeklinde bir mesaj yollar.
Ve takımdakilerde bu mesajdan sonra --T-- tuşuna basarak otomatik olarak o hedefe yönelirler.
CTRL : Takıma kendin hakkında bilgi vermeye yarar. CTRL'ye basılı tutarak mesela experience(level) barına tıklarsan takımına levelinin tamamlanmasına ne kadar kaldıgını veya health barına tıklarsan ne kadar Health'inin oldugu mesajını direk iletirsin ve benzeri.

Hiç bilgisi olmayanlarıda hesaba katarak anlatıyorum aklıma gelenleri

Tanımlar
Quest ler : Minik size skill, para, silah ve experince veren görevlerdir oyunda.
Mission lar : Yıkım öncesi Ascalon içinde olmamakla birlikte gerçek dünya'ya geçtiginizde oyunda ilerlemenizi, hızlı bir şekilde experince kazanmanızı saglıyacak gruplar halinde savaşacagınız görevlerdir. Ve içlerinde bonuslar vardır artı experience için.

Oyuna giriş (Yıkım öncesi Ascalon)
Oyuna Ascalon'da başlıyorsunuz arkadaşlar(Toz duman olamadan önceki sapasaglam halinde). Burayı questleri yaparak uzun sürede terk etmeden tadını çıkara bilirsiniz ya da basitçe 2.Profession'ınızı alıp hemen gerçek dünya'ya (Yani Ascalon talan olduktan sonraki hali) adım atabilirsiniz. Bu başlangıç kısmını Level 3(Hızlı geçecekseniz 2.Mesleginizi seçip hemen real world'e atlayın matrix hesabı) ya da Level 7-8 gibi burdaki tüm questleri yapıp geçin. Burda aklınıza belki takılır bazı questler skill veriyo yapmadan geçersem onları nasıl alırım sonra derseniz gerçek dünya'da satıcılar var onlardan ala bilirsiniz sonra.
Burda bence bir kereye mahsus tüm questleri yapıp geçin sonra yeni cahr açtıgınızda ise hemen 2.Profession'ı seçip geçin.
Profession olayına gelince 1. Mesleginizin yanına yardımcı olarak seçeceginiz ikinci mesleginiz dir. Necromancer, Warrior, Elementalist, Monk, Mesmer, Ranger gibi mesleklerden biri 1. diyerini 2. mesleginiz olarak seçe bilirsiniz. Ne fark eder derseniz 1. 2. arasında 2. seçtiginiz meslegin kısaca anlatmak gerekirse ANA özelligini terk ediyorsunuz. Mesela 1.Ranger 2.Warrior ise Warrior'da Strenght kısmına attribute point'lerinizi dagıtamazsınız zaten gözükmez o kısımda. Yani bu kısımdan (Strenght) eger bir skill kullanıyorsanız onun etkisini arttıramazsınız demek oluyor.
Bu arada oyunda gerçek dünya'da çok ilerlerde bir yerde olsada 2.Mesleginizi degiştire biliyorsunuz buda oyuna büyük bir esneklik katıyor(1.yi asla degiştiremezsiniz ona göre). Şimdi diyelim Ranger/Warrior sınız. Mesela Monk olmak istiyorsunuz bunun için önce küçük bir quest yapıcanız ilerde Desert kısmında ve değiştirdiniz Ranger/Monk oldunuz ee noldu benim Warrior'la kazandıgım onca skilller derseniz merak etmeyin hepsi yerli yerinde duruyo.Tekrar Warrior'a dönerseniz skilllerinizin aynen bıraktıgınız gibi durdugunu göreceksiniz. Böylece mesela oyunda arkadaşlarınıza PvP'de Ranger/Warrior ile yardım edip sonra Ranger/Monk unuz ile mesela Runner olup para kazana bilirsiniz.
Gerçek Dünyaya geçtiginizde ise bence questlerle çok zaman harcamayın söle bi bakın eger skill veriyosa ya da experince'ı çokca veriyosa yapın yoksa silah hırdavat filan veriyosa sallayın gitsin.Nası olsa ilerledikçe daha iylerini bulucaksınız.Mission ların peşinden koşun derim sürekli.Bide yapabilirseniz başta missionlardaki bonuslarıda yaparak hızlıca level alın. Zaten şölebi level 15 filan oldunuz mu karakteri tanımış olursunuz.
Şimdi bide gögüs gögüse mücadeleden bahsedelim başlarda yapılan hatalardan. Eger hareket halinde darbe alırsanız bu Kritik bir darbe olarak algılanıyo oyun içinde ve sizin için kötü olur onun için çok fazla savaş sırasında kaçmanızı tavsiye etmiyorum yine yerine göre kaçın tabi ama darbe aldıgınızda bunun Kritik Hit olucagınıda unutmayın, küçük bir not.
Şimdi PvE ve PvP den bahsedelim birazda. Player vs Environment ile Player vs Player demek bunlar bilmeyenler için. PvE'de oynadıgınız karakteriniz ile açtıgınız skiller ve silah upgrade'leri, rune'lar PvP de karakter yaratırken kullanacagınızdan sürekli skill, upgrade ve rune 'ları artık hangi tarzda oynuyacaksanız karakterinizle ona göre açın işe yarayacak olanları. Yani PvP'de mesela bi skill kullanacaksanız onu önce PvE'de unlock etmeniz gerekli yani ögrenmeniz veya açmanız diye biliriz. PvP karakteriniz PvE'de kazandıkalrınızla oluşturgunuz için silip silip tekrar aça bilirsiniz bişey kaybetmezsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
18 yıl
Çavuş

Bende biraz gerçek yüzünden bahsedeyim oyunun.Oyunda arkadaşın yazdigi gibi tr guildleri var epeyde oyuncu var.Bu oyun bildiginiz wow ,knight, silkroad... falan benzemez oyun taktik ve takım oyununa dayanan bi oyun.Oyle günlerce aylarca lvl kas item kas diye bişe yok.Cok kısa surelerde en iyi itemleri elde edebilirsiniz cok iyi itemler var ama sadece gorunuşu deişiyor bazi unique itemleride bulmak zor deil.Hatta pvp char acip direk 20lvl hazir itemlerle başlayabilirsiniz runeleri skilleride pvp yaparak kısa surede charinizi tamamlayabilirsiniz.Oyun pvp ağırlıklı bi oyun oldugundan geniş bi rp senaryosu yok onun için pvp sevmeyen adam hiç bulaşmasın enfazla farm paritleri ile oyunu sürdürüsünüzki oda sıkar yada yeni char acar durusunuz.
Ben pvp seviyorum bana göre oyun deyipde aldanmayin.Dedigim gibi bu oyun takım oyunu oyle ben girer 2-3 arkadaş bulur pvp yaparim derseniz oda olmuyor.Yapılan yerler var 4-4 falan onlarda hikaye.Oyunu oynayacaksan 8v8 oynaycaksın.Guild savaşlari 8v8 yapılır ve oyunun en zevkli bolumu hoh ve gvg dir.Bunlari adam gibi yapabilmek için iyi bi takım oyununa ve ts-vent lazım.İşin zor bölümü iyi bi guruba,guilde katılmak için rankinizin yüksek olması lazım yoksa kimse adam yerine koymaz.Ne guzel türk guildleri var girer birine takılırım demeyin onlarda adam yerine koymaz arkadaşın yukarda yazdıgı gibi r6 r3 adam alınır falan yazmış buda o clanlara giremeyeceginiz anlamına gelir.Ben oyuna girer r6 falan yaparim derseniz oda zor çunki iyi bi ekip olmadıktan sora rank yapmaniz çok zor hoh köşelerinde sürünür durusunuz gunlerce.İsim vermeden bende tr guildlerinde bulundum zaten yukardaki guildlerde öyle fazla r3 r6 türk yok.Guildlere girseniz bile herkes kendine göre bi ekip kurmuş takılıyor örnegin takimlarinda me mo.. falan eksikse belki 1-2 kere şans bulursunuz sonra guilden biri o eksigi tamamlar siz yine kendi başınıza hohda parti aramk zorunda kalırsınız.Hoh da partilere katilirm bişeler yaprim diyorsanız oda bo iş :) çünkü yarımsaat orada parti bulmak ile uraşırsınız snra ordan burdan tanımadıgınız adamlarla kurulan bi ekiple bi başarı gösteremezsiniz şansa iyi bi ekibe denk gelseniz bile 2-3 mac sonra mutlaka saglam bi ekibe denk gelir başa dönersiniz.8 kişilik bi ekibin anlaşması için konuşarak oynamaları lazım(ts-vent) yabancılarla yapacaksanız ingilizcenizin iyi olması lazım.
Oyunda yüzlerce skill ve bunların oluşturdugu onlarca taktik vardır örneğin bi monksunuz onunda kullandıgı skillere göre çeşitleri var ve her karakter böyledir onun için 8kişilik iyi bi ekip kurmak zor.Kendimi örnek vermek gerekirse benim karakterimin herşeyi fulldü en iyi itemleri vardı ve bu karakteri cok iyi kullanıyordum iyi bi ekip olsa diğer mesleklerin skill runelerini falan herşeye açabilirdim ki ben oyunu öğrendikten sonra iyi bi türk ekibi aradımki amacım gvglerde derece yapacak durma gelmekti ve ben işim nedeniyle neredeyse tüm gün online olan bi oyuncuyum.Girdik bikaç clana 100 e yakın oyuncu olmasına ragmen tam bi kadro kurulmuyor takımda monk adamlar online olmuyor onlar geliyor başkası online olmuyor onun yerine biri yeni yarım yamalak bi char açıyor onunla oynamasını bilmemsine ragmen oda tabi başarısız oluyor.benle beraber 2 arkadaşimda bu yüzden birakmak uzereler oyunu ve beraber oyunadğim bu adamlarla oynadigimiz her oyunda çok iyi yerlere gelmişizdir oyle makarsaına oynamak bize gore değil ama anlattıgım gibi bi ekip olmayinca pek zevk vermiyor.Önceden hazırlanmış herkesin gorevini bildigi bi ekiple ts-vent oldugu zaman cok pro olmasan bile oyun cok zevkli bir oyun zamanla birbirinize alışınca ve deneyim kazaninca oyunda cok iyi şeyler yaprsınız ve zevk alırsınız aksi taktirde pek oynanacak bi oyun gibi deil enazından bizim için öyle hiç pvp yapmayip devamli rp ile devamlı yeni char açip oynayan ve oyundan zevk aldıgını söyleyenlerde var nasıl bi oyun istediginize baglı....


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
18 yıl
Yüzbaşı

selam nickim Darbe Deuce hell guıldındeyım ama pek aktıf kımse yok bı turk arkadas var hep o onlıne bende bu guıldlerden bırıne gırmek ısterım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Darbe Deuce Orda ismi ayzılı arkadaşlardan birine mesaj at oyun içinde ilgilenirler ok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
18 yıl
Yüzbaşı

tesekkur ederiz guzel bir bilgi bende ayri bi topic acmistim guild ile ilgili burayi yeni gordum nese saglik olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yukardaki Guild'lerden Online olma durumlari (Yani ulaşılabilirlik) için sole diye biliriz sanirim DarkSaga ve HUN zaten en kalabalik olanlar sorun yaşamazsınız. Digerleri içinde bide "n0x" daki arkadaşlar sürekli online The Army'den kimseyi görmedim Scarlet Cuthalion dakilerde nadir online oluyo. Yeni girecekler ve maç teklifi yapacak diger guildlerdeki arkadaşlara bu bilgiyide verelim. Lütfen bildiginiz baska türk guildleri varsa sizde ekleyin. Oyun içinde görürseniz isimlerini alin buraya iletin.



K
18 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: F1xXx3R

Bende biraz gerçek yüzünden bahsedeyim oyunun.Oyunda arkadaşın yazdigi gibi tr guildleri var epeyde oyuncu var.Bu oyun bildiginiz wow ,knight, silkroad... falan benzemez oyun taktik ve takım oyununa dayanan bi oyun.Oyle günlerce aylarca lvl kas item kas diye bişe yok.Cok kısa surelerde en iyi itemleri elde edebilirsiniz cok iyi itemler var ama sadece gorunuşu deişiyor bazi unique itemleride bulmak zor deil.Hatta pvp char acip direk 20lvl hazir itemlerle başlayabilirsiniz runeleri skilleride pvp yaparak kısa surede charinizi tamamlayabilirsiniz.Oyun pvp ağırlıklı bi oyun oldugundan geniş bi rp senaryosu yok onun için pvp sevmeyen adam hiç bulaşmasın enfazla farm paritleri ile oyunu sürdürüsünüzki oda sıkar yada yeni char acar durusunuz.
Ben pvp seviyorum bana göre oyun deyipde aldanmayin.Dedigim gibi bu oyun takım oyunu oyle ben girer 2-3 arkadaş bulur pvp yaparim derseniz oda olmuyor.Yapılan yerler var 4-4 falan onlarda hikaye.Oyunu oynayacaksan 8v8 oynaycaksın.Guild savaşlari 8v8 yapılır ve oyunun en zevkli bolumu hoh ve gvg dir.Bunlari adam gibi yapabilmek için iyi bi takım oyununa ve ts-vent lazım.İşin zor bölümü iyi bi guruba,guilde katılmak için rankinizin yüksek olması lazım yoksa kimse adam yerine koymaz.Ne guzel türk guildleri var girer birine takılırım demeyin onlarda adam yerine koymaz arkadaşın yukarda yazdıgı gibi r6 r3 adam alınır falan yazmış buda o clanlara giremeyeceginiz anlamına gelir.Ben oyuna girer r6 falan yaparim derseniz oda zor çunki iyi bi ekip olmadıktan sora rank yapmaniz çok zor hoh köşelerinde sürünür durusunuz gunlerce.İsim vermeden bende tr guildlerinde bulundum zaten yukardaki guildlerde öyle fazla r3 r6 türk yok.Guildlere girseniz bile herkes kendine göre bi ekip kurmuş takılıyor örnegin takimlarinda me mo.. falan eksikse belki 1-2 kere şans bulursunuz sonra guilden biri o eksigi tamamlar siz yine kendi başınıza hohda parti aramk zorunda kalırsınız.Hoh da partilere katilirm bişeler yaprim diyorsanız oda bo iş :) çünkü yarımsaat orada parti bulmak ile uraşırsınız snra ordan burdan tanımadıgınız adamlarla kurulan bi ekiple bi başarı gösteremezsiniz şansa iyi bi ekibe denk gelseniz bile 2-3 mac sonra mutlaka saglam bi ekibe denk gelir başa dönersiniz.8 kişilik bi ekibin anlaşması için konuşarak oynamaları lazım(ts-vent) yabancılarla yapacaksanız ingilizcenizin iyi olması lazım.
Oyunda yüzlerce skill ve bunların oluşturdugu onlarca taktik vardır örneğin bi monksunuz onunda kullandıgı skillere göre çeşitleri var ve her karakter böyledir onun için 8kişilik iyi bi ekip kurmak zor.Kendimi örnek vermek gerekirse benim karakterimin herşeyi fulldü en iyi itemleri vardı ve bu karakteri cok iyi kullanıyordum iyi bi ekip olsa diğer mesleklerin skill runelerini falan herşeye açabilirdim ki ben oyunu öğrendikten sonra iyi bi türk ekibi aradımki amacım gvglerde derece yapacak durma gelmekti ve ben işim nedeniyle neredeyse tüm gün online olan bi oyuncuyum.Girdik bikaç clana 100 e yakın oyuncu olmasına ragmen tam bi kadro kurulmuyor takımda monk adamlar online olmuyor onlar geliyor başkası online olmuyor onun yerine biri yeni yarım yamalak bi char açıyor onunla oynamasını bilmemsine ragmen oda tabi başarısız oluyor.benle beraber 2 arkadaşimda bu yüzden birakmak uzereler oyunu ve beraber oyunadğim bu adamlarla oynadigimiz her oyunda çok iyi yerlere gelmişizdir oyle makarsaına oynamak bize gore değil ama anlattıgım gibi bi ekip olmayinca pek zevk vermiyor.Önceden hazırlanmış herkesin gorevini bildigi bi ekiple ts-vent oldugu zaman cok pro olmasan bile oyun cok zevkli bir oyun zamanla birbirinize alışınca ve deneyim kazaninca oyunda cok iyi şeyler yaprsınız ve zevk alırsınız aksi taktirde pek oynanacak bi oyun gibi deil enazından bizim için öyle hiç pvp yapmayip devamli rp ile devamlı yeni char açip oynayan ve oyundan zevk aldıgını söyleyenlerde var nasıl bi oyun istediginize baglı....


Çok doğru tespitler bu oyun tek çekilmez sağlam arkadaşlarınız varsa girin oynayın en az 8 kişi olurlarsa sizin için iyi olur yoksa oyundan çok çabuk sıkılırısnız..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
18 yıl
Binbaşı

arkadaşlar guildwars ta binek varmı binek :D plsss cvp oyunu oynayıp oynamayacağım buna baplı bide alırken hangi kutuyu almam gerekiyo zira s e n d it te birsürü paket var


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
18 yıl
Er

arkadaşlar ben oyunu yeni aldım ve çok uzun süre oynama fırsatım olmadı henüz. Factions xpansion pack'ini almış olan var mı aranızda? Varsa görüşlerini alabilirmiyim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
18 yıl
Onbaşı

ben aldım faction paketi level 9 oldum asassin monk oldum fena degil sanırım olmadı degiştirrim zaten :) marly manson nickim :)



O
18 yıl
Onbaşı

arkADaslar ben senditten falan almadım plaync die bi yerden oyunun keyini aldım oyunu da sitesinden cektim hic beklemeden oynuom senditten alacanıza bi 5 euro fazla ödeyin hemde 1 2 hafta beklemessiniz ... hemen dakka da oynarsınız ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yarbay

ya oyun hakkinda biras genel bilgi wersenisde bizde ogrensek olmasmi arkadaslar:(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Çavuş

Oynamayı düşünuyordum ama yukarda yazılanlardan sonra zor ekip yapmak zor iş..



C
18 yıl
Yüzbaşı

arkadaslar ben 57. alaydan marcus keane(Heal Sun II-C H O O S E N) :))

size bir kaç sorum olacak; (bana tüm bunlara yanıt bulabileceğim bir türkçe anlatımlı site de söleyebilirsiniz ki ben bulamadım :(( )

1)bana oyunda para eden axe haft-bow grip vs. ve işe yarayan itemlari yazar msiniz? ya da hangi itemlar önemli (yani mesela double adr. hit 10/10) yani itemlar neye göre değer kazanıyorlar

2)bahsettiğiniz R6+ rank mı oluyor?şayet rank ise rankım nerede yazıyor-önceden yazıyordu soradan kalktı çünkü!

3)bende guild wars la birlikte factions ta war. ve 3 tane 20lvl ascent char im war.
siz tüm charlarınızla iki haritayı birden(tyra-cathana) açıyor musunuz!açıyorsanız çok çok uzun sürmez mi?yoksa 3 chardan 2 sini alternatif char olarak mı kullanıyorsunuz?

bunları yanıtlayabilirseniz çok sevinirim :))

ii eğlenceler şimdiden!!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
18 yıl
Yüzbaşı

aman ne bilgi deposuymus.. ben baslayalım 2 gun oldu burda anlatılandan daha cok sey oğrendim .. bide dalga gecer gibi bilgi deposu koymus topicin adını... adamlar kendi reklamlarını yapmıs ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
18 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

aman ne bilgi deposuymus.. ben baslayalım 2 gun oldu burda anlatılandan daha cok sey oğrendim .. bide dalga gecer gibi bilgi deposu koymus topicin adını... adamlar kendi reklamlarını yapmıs ..



walla az bisi yazmişlar ama bu bu oyun icin cok yetersiz bisi ...şuraya madem oyunu cozdunuz adam gibi lvl 1 adama yardım edecek ve ilerletecek bilgileri koyun..

kimse zorlanmadan bisiler yapsin..bilgi deposu kısmı cook az olmuş depocuğu olsa daha iyi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
18 yıl
Çavuş

slm . ben de DSA dayim . ileride insallah WWW ya gecerim....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
18 yıl
Çavuş

birsey sorcam R6+ ya da R3+e anlama geliyo ???


Bu mesaja 1 cevap geldi.