Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
706
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Guild Wars Oynamalımıyım ?
T
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkaddaşlar geçenlerde steam üzerinde bir takas sonucu 80 dolar kazandım. Guild Wars yıllardır kafamın bir köşesini kurcalayan bir oyun sizce oyuna alıp başlamalımıyım ?
Oyun sürekli yenileniyor mu yoksa belli bir standartlıkla mı gidiyor ?

Bana oyun hakkında spesifik bilgiler verirseniz sevinirim.



V
11 yıl
Binbaşı

fail oyun bence gw2 , benzer basliklarlarda dolu . Göz at foruma ,ona göre karar ver


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Yarbay

Gw2tr yi ziyaret edersen daha iyi bilgi öğrenirsin , buradaki hater ların yorumlarına aldanma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Binbaşı

Bir kere diğer mmorpglerden ayrı tut oyunu.Yani level kasmak , günler boyu item farmlamak , gidip milleti güçlü itemle kesmek tarzı şeyler yok oyunda.Oynanış sürene bağlı olarak maksimum 1 ayda son levela gelip , en iyi seti dizmiş olacaksın.Oyunun geri kalan pve kısmı sana kalmış.İstersen dungeon yaparsın , event yaparsın , haritaları tamamlarsın , guild görevlerini yaparsın vs.Ama bunların sana çok fazla yararı olmayacak belli şeylere (Legendary , Achivement gibi) yönelmediğin sürece.Zevk için yapacaksın yani.

Oyunun pvp kısmı da spvp ve 3W'den ibaret.Spvp'de herkes eşit , yani birbirinden üstün olma durumu (En azından item , stat vs. bazında) yok.Sadece senin oyunculuğuna bakıyor.3W'de ise (WvWvW) pve'deki itemlerinle giriyorsun , bayağı geniş alanlarda 3 server kapışıyor.Kaleler , supply kampları önemli yer tutuyor.Ama burda da herhangi bir kazancın olmuyor.Sadece zevk için , rank almak için yapıyorsun.

Kısaca ; çok fazla hardcore oynamam , diğer insanlarla eşit şekilde savaşmayı severim , diğerlerinden üstün olma gibi bir takıntım yoktur diyorsan oynamalısın .Ama raid , kalabalık dungeon yapmayı severim , pve'de çok iyi content isterim , holy trinity olmazsa olmazım , pvp'de milleti itemlerimle ezip geçeyim şeklinde düşünüyorsan hiç bulaşma bile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yok zaten amacım eğlenmek bir çok oyuna eğlence ile başlayıp hırsla bitmesinden nefret ediyorum. O zaman gw2 m, gw mi ? Bildiğim kadarıyla gw 2 steam da satılmıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Yarbay

E
11 yıl
Binbaşı

Bu saatten sonra ilk gw'ye başlamanın mantığı yok.Gw2'yi al.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.