Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
939
Cevap
38342
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (31. sayfa)
B
7 yıl
Yüzbaşı

He he suç benim mi yahu ne alaka şu an girmiyorum ama yeni talent vs. ne alaka o dediğin 1-2 gün yeni pakete alanlara wvw pve pvp açılmış yeni Elite Spec olmasın. Zaten necro ne kadar değiştirseler bile wvw açık ara en baba class staff ile salla alanları sonra baktın zerk içine girme vakti geç forma keyfine bak, iyi bir grupta ölmen imkansız. Ben solo takılan ve ölmeyen dostlarımı bilirim, bu oyun şu an 3 class abartı üstün; birincisi solo pvp ve wvw'nin tanrısı perma gizlenme ile thief, her türlü deliliği yapan öldürene kadar bir yerinden ter getiren mesmer ve çift can dolaşan necro. Bu 3 class harici artık belki ele hariç oyunda zevk verecek çok class kalmadı hepsi katledildi. Thief neden iyi dersem wvw zerk içinde çok etli değil ama 1vs1 bulaşılmayacak kadar üstün bir class..

Zamanında millet ağlama duvarı olduğu için war class yerlerde sürünüyor guardian ise nerf delisi oldu ve bu 2 class benim main karakterlerim biz gidip ağlamadık aaa ne oldu bizim classlara diye arenanet bazen mallık yapıyor çünkü wvw sistemi bir noktadan sonra massive zerk dönüştü. Yani canı ve defansı yüksek olanların hayatta kaldığı bir ortam eskiden 30 vs. 30 atarken şimdi wvw 100 vs 100 bazen 3 server aynı anda daldığı bir ortama döndü bunda tabi ki canı ve defansı yüksek olan hayatta kalır. Buna engel olayım diyen arenanet warrior classını öldürdü şimdi onlar mal gibi ortada kaldı guardian kısmen öldü ama hala zerki yönlendiren onlar çünkü elit skilleri ve buffları sağ olsun 3 sn. dokunulmazlık hala en baba elit skillerden biri, warrior içinde bu tarz bir skill var hemde 5 sn. ama cond. ve diğer tüm debuffları yiyorsun oyun zaten debuff olmuş, kısaca bir işe yaramayan bir skill anca kalkan ile kendilerini zerkten koruyorlar. Bu zamanda gw2 solo wvw, dungeon vs. düşünen varsa iyi bir set ile necro devam etsin oyundan çok daha fazla zevk alır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kingof98
K
7 yıl
Yüzbaşı

suç sende değil tabi o ana denk geldi.yani senin mesajı atmana bende gırgırına dedim.dediklerinin çoğu doğru bende hot alalı bir iki ay oldu ama ilk paketi erken erişim almıştım ne günlerdi.Bu talent sistemi hot gelmeden önce oyuna patch edildi.şöyle bir baktım dedim kendi kendime bu talent beş kuruş etmez.neden ben necro ile guardian ile oynuyorum pvp de sıkılırsam istediğim karakter ile girip oynuyorum.şimdi mesela ele ile oynadım ilk talent sistemi canı düşük cana verip oynuyordum çünkü karakterin dmg fazla şimdiki talentte öyle bir şans yok birde dediğin gibi önce heal yada buff skillerinin bazıları direk condi silerdi şimdi oda yok.80 lvl bedava oldu lag oluyor o yüzden uzak durdum.necro shroud modunda life drain az harcanıyordu.şimdi shroud modunda belli bir can artıyor.çok fazla bir değişiklik yok ama senin dedğin o yeni patch olmasın orada demo karakter denedim.zaten o tam bir hayal kırıklığı hot necro gene pvp canavarı ama sen raid getiriyorsun pir patch sonra düzenliyorsun. necronun o torch hali tam bir condi dps manyağı olacak gibi pvp iş yapmaz.thief pvp iyi gibi geldi sniperi alıyor eline yerine sabitliyor 4-5 condi bulaştırıyor.birde görünmezlik çat çat silah sıkıp alıyor.thief oynayacakarın içeriği olacak yeni içerik.




Bu mesajda bahsedilenler: @Balthier
G
7 yıl
Yüzbaşı

Selamlar. Arkadaşlar casual oyuncuyum. bu oyuna direk ek paket almadan oynasam zevk alırmıyım. Ek paketlerin oyuna ne gibi katkısı oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Er

Oyun gayet güzel, ilk başlarda oyunu satın almadan oynadım zevk de aldım ama bir yere kadar, ondan sonra oyunu almak zorunda kalıyorsun. Oyunun büyük bir bölümü paralı içeriğe giriyor. Bence bi dene beğenirsen satın al :)




Bu mesajda bahsedilenler: @gazor
K
7 yıl
Yüzbaşı

yeni pakette raid dungeon gelecek mi


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
7 yıl
Er

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıldır Gandarada oynuyorum, Elementalist ve Engineer hariç diğer tüm karakterleri oynadım. Favorim ve ana karakterim Thief. Bu konu altında size 2 dakika içinde Ascended Eşyaları Almanın kolay yolları ile İlgili bilgi vereceğim, orta seviye oyun bilgisi gerektirir.

1)Ascended Yüzükler:

En Kolay Yol: Daily Fractals, Fractallar T1, T2, T3 ve T4 olmak üzere 4'e ayrılır. Toplamda 100 seviye vardır. Fractallarda özel olarak agony dediğimiz bir olay var. Yani bu bölümün kendine has bir hasarı var kısaca bunu indirgemek için ascended eşyalarımıza agony resistance(agony infusion) ekliyoruz. Asıl konumuz bu olmadığı için bunu burada kesiyorum. Her Tier in 3 adet günlük görevi vardır bunları yaparak "Pristine Fractal Relic" toplarız. 10 adet Pristine Fractal Relic ile bölümün içindeki satıcıdan belirli statlardaki Ascended Yüzükleri alabiliyoruz. 2 ascended yüzük almanız ortalama 2-5 gün arasıdır.

2)Ascended Takılar:

En Kolay Yol: Öncelikle bir guilde üye olmalısınız. Guildler her hafta Guild Görevlerini (Guild Missions) yaparlar ve buradan tamamlanan görev başına Guild Commendation alırsınız. İyi bir guildde iseniz her hafta ortalama 8-10 Guild Commendation alırsınız. Bir ascended takı 5 gold+12 Guild Commendation, yani otalama 2-3 hafta içinde 2 adet ascended takınızı alırsınız.

3)Ascended Sırt Çantası:

En Kolay Yol(Gold ile): Gerekli malzemeleri Mystic Forge aracılığı ile bir araya getirerek Ascended Sırt Çantasını alabiliyoruz. Örnek olarak Quiver of Thousand Arrows:

-1 Vial of Condensed Mists Essence (Fractals, 30 Fractal Relics)
-240 Philosopher's Stone (Mystic Forge'un yanındaki Satıcıda Mevcut, 24 Spirit Shards)
-50 Glob of Ectoplasm (Ortalama 18-20 Gold)
-250 Vicious Claw (100 Gold Civarı)

4)Ascended Kolye:

En Kolay Yol: Heart of Thorns hikayesi 4 bölümden (4 Act) oluşmaktadır. Her bölümün kendine özel Achievementleri vardır. Bu bölümlerin Achievementlerini tamamladığınızda size hediye olarak Ascended Amulet verir. Özellikle Bölüm 1 i tamamlamak gayet basit. Ortalama süre 1 gün.

5)Ascended Silahlar ve Zırhlar:

En Kolay Yol(Gold ile): Crafting, ilk olarak yapmak istediğimiz eşya ile bağlantılı olan craft seviyesini 500 yapmamız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra da bir ascended silahın/zırhın craft fiyatı ortalama 100-150 gold arasıdır.


Bonus1: PvP ve WvW, Bu bölümlerin hediye sistemindeki kutulardan Ascended eşya/kutu çıkma ihtimali vardır. Ayrıca Ranked PvP'nin kendine özel hediye kutuları bize Ascended Shards of Glory, Pvp League Ticket ve Grandmaster Mark Kutusu vermektedir. Bunlarla Ascended yüzük, takı, kolye,sırt çantası, zırh ve silah alabiliyoruz.

Bonus2(Herhangi bir craftın 500 olması işinizi kolaylaştırır): Heart of Thorns hikayesini bitirdiğimizde yan görev "The Sword Regrown" açılır, bu görevi tamamladığımızda bir adet Ascended Silah alabiliyoruz. Görev bize itemlerin büyük bir kısmını veriyor zaten. Tek ihtiyacımız olan Vision Crystal. Onu da craftlayabilir veya Günlük Hediyelerin son gününden alabiliriz.

Şimdilik bu kadar, umarım yardımcı olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilwithin -- 15 Eylül 2017; 8:43:51 >

T
7 yıl
Er

Gelecek




Bu mesajda bahsedilenler: @kingof98
E
7 yıl
Binbaşı

Şimdilik birşey söylenmedi ama muhtemelen Living Story 4 ile getirecekler yeni raid ve fractalları. Zaten PoF çıktıktan 2 ay sonra LS4' e başlayacaklar ara vermeden.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kingof98
K
7 yıl
Yüzbaşı

ben bu hot bir iki ay oluyor alalı bu patch hoşuma gitmedi herkes condi dmg yeni patch almaya değer mi


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erdem3463
E
7 yıl
Binbaşı

Yani standart Gw2 oyuncusu için her türlü değer ve mountların eklenmesi Gw2 oynamamış birçok oyuncuyu çekecektir. Tam olarak neyi sevmediniz HoT'ta ? Condition buildieri bazen sıkıntı yaratıyor evet, ama önceden de hiç etkili değillerdi. Yani şöyle bir bakacak olursak şu andaki pvp metasına;
Thief: Condi/Power
Engi: Power
Ele: Power
Mes: Condi/power
Guard: Condi/power
Rev: Condi/power
Necro: Condi/power
War: Power
Ranger: Power

Gördüğünüz üzere 4 klas power bazlı ve diğer klasların da hem condi hem de power buildleri var iş yapan.

Pve zaten çok fark etmiyor yüksek level fractal ve raid yapmıyorsanız. Onların da kendi meta buildleri var zaten, gene pvp'de olduğu gibi power, condition veya her 2 şekilde de iş yapan klaslar var.

Kısaca şu anda power/condition dengesi ortada gibi, tabi bazı condition buildleri wvw ve pvp'de kanser edebiliyor (pvp'de condi thief, wvw'de condi mesmer gibi) ama en azından isteyen istediği build oynayabiliyor birçok klasta.

Yeni pakette condition bazlı specilization sayısı daha ağır basıyor gibi ama bakalım görelim.

HoT içeriğini sevdiyseniz, haritalarını, achivementlarını, eventlarını, collectionlarını vs. yeni paketi de seversiniz muhtemel.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kingof98
K
7 yıl
Yüzbaşı

yeni gelen silahı talnet ile seçmek çok mantıksız aynı şekilde utility skillerinide yeni pakette öyle olacak paketi talent ile öldürmek çok saçma bazı classlar kendine bir ton buff basıp karşıya iki condi dmg atıyor.rakip oyuncuyu alıyor.bunlar hiç hoşuma gitmedi.




Bu mesajda bahsedilenler: @erdem3463
C
7 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar oyuna yeni başlayacam fakat hangi paketi almam lazım bilenler aydınlatabilirler mi?

guild wars 2 Heart of Thorns

guild wars 2 Path of fire

bu iki paketi de almam gerekiyor mu yoksa birini alsam yeterli gelir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar katılabileceğim aktif türk klanı arıyorum. Tek başıma oynamak sıkıcı geliyor artık .



G
7 yıl
Yüzbaşı

Merhaba Hot paketinde binek var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erdem3463
E
7 yıl
Binbaşı

PoF paketi olmadan bineklere erişemiyorsunuz, ama binekleri istediğiniz haritada kullanabiliyorsunuz eğer Pof varsa sizde.




Bu mesajda bahsedilenler: @gazor
G
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Arkadaşlar oyuna yeni başlayacam fakat hangi paketi almam lazım bilenler aydınlatabilirler mi?

guild wars 2 Heart of Thorns

guild wars 2 Path of fire

bu iki paketi de almam gerekiyor mu yoksa birini alsam yeterli gelir mi?


bu tercih sana kalmış. ama hot ve pof ikisini ayrı ayrı alman lazım. öncelik olarak pof olabilir. hem yeni çıktı hemde haritalarını hızlı tamamlarsın. hotu daha sonra alabilirsin.



A
7 yıl
Yarbay

Teso ve bu oyun arasında gidip geliyorum , 50 dolara zannediyorum bütün paketleri alabiliyorum.

Sormak istediğim:

1- Heroic edition ı alıp üstüne paketleri almak istiyorum .Oyunun sitesinde heroic editioni nasıl alabilirim? oyunun kendi sitesinde yok ise başka sitelerden tavsiye edeceğiniz var mı?

2-Oyunun suanki doluluk oranı nedir?

3-Hali hazırda seneler evvel almış oldugum pre order guild wars 2 hesabım var.Bunu heroic editiona yükseltip paketleri alabilir miyim? 50 dolarlık paketin içinde oyunun core bölümü de var yeni hesap mı açmam lazım halihazırdaki hesabıma tanımlayabilir miyim? halihazırdaki hesabımın üstüne ek paketleri alırken kesinti oluyor mu indirim gibi?



A
7 yıl
Moderatör

Şu forumda bir mod yok sanırım, ticaret konularından başka bir şey yok.
Hani en azından bu oyun bu forumu hak etmiyor bence. Tamam TR kitlesi az anladım da, ay da bir de olsa bir gözden geçirin abi forumu.



Y
7 yıl
Yarbay

Mis gibi oyun. Benim gözümde en iyi mmorpg. Forum ölü. Oynayan sayısı desen ülkemizde adı bilinmiyor bile. Alım-satım konularından başka bir tane konu açılmıyor. Türkiyedeki oyuncu kitlesine gw2 fazla gelmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Moderatör

Şu forum benim ana sayfam gibi bir şey, oynadığım oyunların forumlarını devamlı takip ederim.
Bilgi alışverişi yapıyorum elimden geldiğince, oyun iyi veya kötü. Beğenilir beğenilmez...
Ama saolsunlar leşşş gibi olmuş forum.

Hiç mi bakmadınız ahali foruma, bir de uzun zamandır böyle.

Wow forumu da ölü mesela ama ora da bir mod var en azından kontrol ediyor, bur da o da yok.

Neyse yabancı kaynaklara girerim, bu şekilde de DH biter abi.




Bu mesajda bahsedilenler: @TEKINALP