Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1154
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Güç kaynağı test cihazı ile çalışıyor ama sistemi çalıştırmıyor
F
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, hp sistemden çıkan hipro marka psu var elimde.
Bir adet bozuk kapasitörü vardı değiştirdim, sonra sisteme taktım çalıştı.
Söküp kenara koydum, birkaç hafta sonra başka sisteme taktım çalışmadı.
Arka tarafındaki led yanıyor, power test cihazı ile tüm çıkışları sağlam gösteriyor.
Ayrıca ölçü aleti ile tek tek ölçtüm tüm çıkışlar vermesi gereken değeri veriyor.
Sorun ne olabilir ?
Teşekkürler



N
11 yıl
Binbaşı

takmaya çalıştığınız sistemde problem vardır. belki anakartın güç girişleri problemlidir...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @flasource
F
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

takmaya çalıştığınız sistemde problem vardır. belki anakartın güç girişleri problemlidir...

5-6 ayrı sistemde denedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Binbaşı

peki ilk çalışan sistemle beraber hala çalışabilir durumda mı kaynak?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @flasource
F
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

peki ilk çalışan sistemle beraber hala çalışabilir durumda mı kaynak?

o sistemde de çalışmıyor maalesef, kısa devre ihtimalini düşünüyorum ama o durumda da power hiç çalışmaz galiba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Binbaşı

bence devre elemanlarının mümkün olan herbirine multimetre ile kısadevre testi yapıp bi bakın. problem sadece kapasitör olmayabilir...




Bu mesajda bahsedilenler: @flasource
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.