Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
güç kaybı
S
18 yıl
Er
Konu Sahibi

windows XP pro kullanıyorum.Pc i her açışımda güç kaybı nedeniyle windows başlatılamadı diyor, seçeneklerden
olağan şekilde başlat dediğimde windows yüklenmeye başlıyor ve mavi ekran çıkıp pc yeniden başlıyor. bunu 15-20 kez tekrarlandıktan sonra pc i ancak açılıyor.Bu terarlarla pc nin açılması yarım saati buluyor.
Normal windows yüklendikten sonra restart yaptığımda bu sorunla hiç karşılaşmıyorum.Pc i kapatıp tekrar açmaya kalktığımda sorun tekrarlanıyor.Daha önce format atıp yeni windows kurmama rağmen sorun hep tekrarlandı.
sistem : PIII 1ghz 128 sdram

ne yapmam gerekiyor?



S
18 yıl
Er
Konu Sahibi

H
18 yıl
Teğmen

sorunu yaşamdan kısa süre önce donanımlarında bi değişiklik ya da bios ayarlarında değişiklik yaptın mmı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Er
Konu Sahibi

bende hatırlamıyorum hata nın içinde bu da geçiyor yaptığınız donanım ayar değişikliğinden gibi birşey yazıyor ancak nasıl düzelteceğimi bilmiyorum olağan şekilde başlat dediğimde dahi tekrarlıyor
bios ta bi değişiklik yapmadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Er
Konu Sahibi

S
18 yıl
Er
Konu Sahibi

son güncelleme yardım lütfen...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
18 yıl
Yüzbaşı

ee o zmaan demekki poweri değiştirmen gerek güçlü bir power al dene ayrıca pc de usb bağlı aygıtları olanları sök zaten zayıf olan powerinin dahada yer bu aygıtlar camera ,buluetoth,usb klavye&mause v.s.
birde böle dene


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
18 yıl
Çavuş

büyük bi ihtimalle power suply dan kaynaklanıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Onbaşı

S
18 yıl
Er
Konu Sahibi

yardımlarınız için çok teşekkürler... usb bağlantılarının hepsini çıkarmama rağmen hata tekrarlıyor ancak 20-30 başlatma yerine 5-6 defa restart olduk sonra windows açılıyor. Bu hatayla windows 98 veya ME kullanılırken hiç karşılaşmamıştım... XP için daha mı fazla watt gerekiyor acaba :s

neyse şimdi tavsiyeleriniz doğrultusunda yeni bir power supply alıcağım. Dün kasa mı açtım şu an kullandığım power supply ATX-300W...Malum sistemim eski makul fiyatta power supply önerilerinizi bekliyorum. nette biraz baktım
CODEGEN 400 Watt PSU
EVEREST 420 Watt PSU
CODEGEN 400 Watt 20+4 Pin PSU gibi

bu ve bunlar dışında önerileriz neler? yoksa biraz daha paraya kıyıp daha iyi birşeyler mi almalıyım... Değişimi önerileriz doğrultusunda yapacağım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.