Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 2 mobil kullanıcı
1240
Cevap
37557
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (60. sayfa)
C
10 yıl
Yarbay

780Tİ'yi aldığımda 2090 TL'ye almıştım ve yanlış hatırlamıyorsam zamanın en üst seviye kartlarından biriydi. Bu nedir ya... 3000 TL ekran kartı mı olur, üreticiler ayrı düdüklüyor, ithalatçılar ayrı.

Bunca millet keriz ya, yurt dışı fiyatını görmüyorlar ya, bakmıyoruz ya hiç fiyatlara... Bence almayın ellerinde patlasın diyeceğim ama yine gidip alacaklar.

Ömrünü tamamlayana kadar kullanacağım...



D
10 yıl
Yarbay

En guzeli 1 seri geriden takip etmek hem ucuz hem f/p.Yeni cikan karti almak tamamen cep yakiyor ve lux isi oldu artik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yarbay

Arkadaşlar şimdi buradaki 126 USD dediği bizim gümrük vergisi değil mi? Sadece fiyata bakmak için sepete attım deniyorum

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 24 Temmuz 2015; 21:24:26 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Evet.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cybernoid
C
10 yıl
Yarbay

Bu gün doların yükselmiş hali ile ettiği fiyat 2274 TL - Tabi banka 3-5 daha üzerine ekliyor mu bilemem. Hadi olsun 2300...



O
10 yıl
Yarbay

Biraz hort olucak ama nvidia amd yolunu izliyor bakin pascal ile fury kullanilan çip neredeyse ayni amd çikardi hbm bellek nvidia pascalla vericekhbm belleği aynen mercedes bmw gibi aralarindaki farklar


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EMRES754
A
10 yıl
Yarbay

Bugün Galaxy 980ti HOF siparişi geçtim bakalım. Bu kartı seçmemdeki en büyük etken sistemimin ve kartin beyaz ağırlıklı olması.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Bugün Galaxy 980ti HOF siparişi geçtim bakalım. Bu kartı seçmemdeki en büyük etken sistemimin ve kartin beyaz ağırlıklı olması.
< Resime gitmek için tıklayın >

Kasa içi güzelmiş hocam İnceleme yapacakmısınız hocam sıcaklık değerlerini çok merak ediyorum doğrusu.



A
10 yıl
Yarbay

Sağol hocam. Diğer arkadaşlar gibi uzun soluklu olmasada 3DMark , Unhevaven testlerini paylaşıcam. bu testler sırasında maximum sıcaklıklarıda paylaşırım. Salı günü elimde olacak kart.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Hayırlı olsun. Nova dan mı aldınız acaba? Birde kartın asic ile max.oc degerleri ile ısı durumu bende büyük merak konusu şuan.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @APOLL0
A
10 yıl
Yarbay

sağol hocam. Novadan alıcamtım ama stok kalmamış bende Teknobiyotik 'ten aldım. Kart gelsin bakalım bende merak ediyorum sonuçları ...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW
C
10 yıl
Yarbay

Fan gürültüsü testi

Videoyu izlemek için tıklayınız

İyi bir ses kartı ve kulaklıkla dinledim ve Evga'nın kartı Giga'dan daha sessiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Üffff.!! giga tam bir felaket hatta kabus desem yeri. Açık alanda bildiğin gürültü ve uğultu yapıyor. Kasa içinde kapalı alanda düşünemiyorum bile. İnletir ortalığı bu.
Evga'da sadece fanların oluşturduğu hava sesi mevcut ki gayet normal. İnno 3D ise tam taktirlik olmuş. %40-50 fan sesi gibi gayet güzel geldi bana.

Giga GPU larda kullandığı kaliteyi keşke malzeme ve tasarımda da kullansa. Hiç sevmiyorum şu markayı nedense.

Video için teşekkürler.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cybernoid
C
10 yıl
Yarbay

Giga resmen havanın oluşturduğu ses dışında tiz ses üretiyor. Ki tiz ses kasa dışına mutlaka kaçar. Referans bile daha sessiz. Inno gerçekten sessiz olmuş.

2235'e alabiliyorum Evga'yı (tabi 3-5 artar, hadi 2300 olsun) Alınır mı ne dersiniz? Uluslararası garantiside var bildiğim kadarı ile. Burda 2700'den aşağı yok gördüğüm kadarı ile?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 26 Temmuz 2015; 0:15:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW
D
10 yıl
Yarbay

Evga SC + Backplate modelini alanlar oldu. Kart memnun bıraksa da ısı ve oc durumundan dolayı fazla tercih edilen bir model olmadı.

Bu iş tercih ve bütçe meselesi sonuçta. Az paralar da verilmiyor. Bu modelin referans karttantan tek farkı backplate ve 2 fanlı soğutma.

Ben olsam almazdım. Bu ürün 980ti serisinde Evga'nın en alt modelidir. Aciliyet yok ise beklemekten yana olurdum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cybernoid
C
10 yıl
Yarbay

Evet SC ACX 2.0'ında 2 farklı modeli varmış. Biri Backplate eklenmiş olanı, ki benim alacağım o.

Bekleyelimde, neyi bekleyelim? Fiyat mı düşer daha farklı modeller mi gelir? Beri yandan dolar artıyor, bir de bunlar %30 vergi koyarlarsa kökten gittik :)



T
10 yıl
Yarbay

Merhaba,

Bahsedilen karttan kullanıyorum ve gerek oc performansı gereksede sıcaklık değerleri bakımından memnun olduğumu söyleyebilirim.Ortam sıcaklığına bağlı olarak referans pcbye sahip olmasına rağmen 1547 mhz gibi bir değerde şu ana kadar gördüğüm en yüksek sıcaklık 70-71 c civarında olmaktadır.Custom fan profili ile kullandığım bu kartta Auto fan profili sessizlik öncelikli ayarlandığı için hız aşırtma olmaksızın bile sıcaklıklar ideal düzeyin üzerinde seyrediyor bu nedenle custom fan profili oc olmasa bile kullanılması gerekiyor.

EVGA SC +Backplate Evga'nın 980 Tİ modelleri arasında hava soğutma altındaki modellerinden Kingpin ve Classy sonrası gelen en iyi model konumunda.Bu karttan farklı olarak backplate içermeyen aynı saat hızlarında ve Acx 2.0 + soğutma çözümü altında olan bir modeli mevcutken yine Acx 2.0 + soğutmalı fakat referans tasarım hızlarında çalışan bir alt modeli daha mevcuttur.ACX 2.0 + soğutmaya sahip olmayan fakat superclocked hızlarında çalışan referans soğutmalı bir modelde yine 980 Tİ ürünleri arasında yer almaktadır.

Eğer yüksek fan devirleri kullanıcıyı rahatsız etmiyorsa ve iyi ASIC değerli bir 980 Tİ gpusu denk gelirse hava soğutma altında EVGA SC + diğer modelleri aratmayan bir oc potansiyeline sahip ancak bunu açığa çıkarabilmek için kullanıcının mutlaka yeni bir bıos flashlaması gerekiyor çünkü kart ile birlikte gelen BIOS da power değerleri sıcaklıkların artmaması adına düşük tutulduğu için oc var olduğunda gpunun hız düşürmesine neden oluyor.Kullanıcı hız aşırtma yapmayı düşünmüyorsa zaten bunlara hiç gerek kalmıyor ancak hız aşırtma düşünülüyor ve serin çalışması isteniyorsa sessizlikten ödün verileceğinide şimdiden hesaba katması gerekiyor çünkü fan devirlerini yüksek tutmanız halinde gpu sıcaklığını ideal sıcaklık seviyesine indirgeyebiliyorsunuz aksi durumda sessizlik isteniyorsa ne yazık ki bu modelde ve pek çok 980 Tİ modelinde bunu sağlamak çok zor çünkü 980 Tİ gpusu gerçekçi olursak serin çalışan bir gpu değil ve hybrid soğutmalar dışında pek çok hava soğutmalı modeldede ortalama fan devirlerinde serin çalıştığını söylemek epey zor görünüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW
K
10 yıl
Yarbay

Zannedersem testleri fanları son hızlarına alıp yapmışlar, benge gigabyte gtx 980 ti var ve kartın kendi overclocklu hali 1350 mhz, bu hızda fanlar o ses çıkaran devire çıkmıyorlar ve sıçaklık 69 derece civarında dolanıyor, genel testlere bakarsanız 980 Ti ler sıçak kartlar pekçok marka soğutmakta zorluk çekmiş, gigabyteda 1500 leri gördüm o zaman fanın hızı biraz daha arttı ama sıçaklık gene 69-70 de kaldı, yani kartın soğutması inanılmaz, youtube a bir video koyabilirsem normal çalışmadaki sesi ile ilgili fikir verebilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dJ_bLoW
D
10 yıl
Yarbay

Kartınızı güle güle kullanın. Bu testi zaten birisi yapmış.

Her aşamada fandan gelen gürüntü kayıt edilmiş. %60 dan sonra baya gürültü yapıyor kart. Auto fan devrinde zaten sessiz çalışır, soğutmasına bişey demiyoruz lakin fanlar ses değil bildiğin gürültü yapıyor.

Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KanKoKan
A
10 yıl
Binbaşı

Techpowerup'dan ASUS Gtx 980ti Gtrix İncelemesi gelmiş:
http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/ASUS/GTX_980_Ti_STRIX_Gaming/

Bir Allah'ın kulu da şu kartı default fan ayarlarıyla test etmese şaşarım. Dayasana sen şu fanları 80-85%'lere ya. Sonra niye 76 derecede çalışıyor diye eleştirirler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.