VGA ile PC açılıyor, windows'a çıkıyor fakat GTX 1050 TI takınca görüntü gelmesine rağmen Windows'a çıkmıyor. Video'daki gibi oluyor. Sabah PC açıktı, açık bırakıp çıktım Upload'a bırakmıştım, geldiğimde PC açık ama ekran yoktu. kapatıp açmaya çalışırken böyle bir problemle karşılaştım. geçen günde böyle bir şey oldu ram yerini değiştirdim düzelmişti fakat bu sefer ne yaptıysam olmadı.
Ekran kartı takılı iken, videoda ki tuşlara basınca PC tepki vermiyordu. yani basıyorum ekran değişiyor ama görüntü gelmiyordu, siyah ekranda kalıyor öyle.
gece 4'e kadar uğraştım. VGA ile windows'a çıkıp bios update yaptım, Format attım ve tertemiz windows kuruluyken hiç bir drive kurmadan PC'ye kartı taktım ve görüntü hiç gelmedi yani PC açıldı, monitör de açıldı fakat görüntü gelmedi. bende aldım Bilgisayarcıya götürdüm. bir baksın :(
VGA ile PC açılıyor, windows'a çıkıyor fakat GTX 1050 TI takınca görüntü gelmesine rağmen Windows'a çıkmıyor.
Video'daki gibi oluyor.
Sabah PC açıktı, açık bırakıp çıktım Upload'a bırakmıştım, geldiğimde PC açık ama ekran yoktu.
kapatıp açmaya çalışırken böyle bir problemle karşılaştım.
geçen günde böyle bir şey oldu ram yerini değiştirdim düzelmişti
fakat bu sefer ne yaptıysam olmadı.
Videoyu izlemek için tıklayınız