Bayiye gidip denemedim ama sokakta karşılaştığım bir araç deneyen varsa yorum alabilirmiyim 100 - 115 arası spor araç bakmaktayım yeri değil ama 2011 astra sport new case satmaktayım.
sn. makawalli, ben denedim, güzel, havası farklı. eski tarz spor arabalar gibi. turbo yok o nedenle güce ulaşmak için devirli kullanmak gerekiyor. yokuş tırmanırken ivmelenme sıradan kalıyor. yol tutuşu çok iyi. mototr sesini içeri veriyor zira vermesi de gerekiyor, bu bir handikap değil bence. 2. el BRZ olarak 99,000TL fiyatla sahibinden.com'a çıkmış. bence alınabilir.
ben denedim, güzel, havası farklı. eski tarz spor arabalar gibi. turbo yok o nedenle güce ulaşmak için devirli kullanmak gerekiyor. yokuş tırmanırken ivmelenme sıradan kalıyor. yol tutuşu çok iyi. mototr sesini içeri veriyor zira vermesi de gerekiyor, bu bir handikap değil bence.
2. el BRZ olarak 99,000TL fiyatla sahibinden.com'a çıkmış. bence alınabilir.
Bu mesajda bahsedilenler: @makawalli