Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
709
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Grupama sigorta rezaleti
A
10 yıl (150 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar aracımla aynı yıl içinde üç kez kaza yaptım kaskomun iptal olduğumu söylediler 15 senedir kaza yapmıyorum ben bu mantıkla açıklayamıyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl (3807 mesaj)
Yarbay

Türkiye Cumhuriyeti kasko genel şartlarına göre bütün kasko firmalar üç hasar sonrasında poliçeyi tek taraflı olarak fesih edebilir.

Maalesef bu şartı ortaya koyan devlettir.Bence çok mantıksız bir şart , daha doğrusu eksik.Sonuçta acemi sürücüler de var.Lakin suistimali önlemek için bu önlemi alıyorlar.

Geçmiş olmasını dilerim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.