Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gözükmeyen HD bölümü...
D
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba...

Partition Magic kullanırkene, baktım işlem çook uzun sürüyor/sürecek diskten boş kısım çaldığı sırada iyi bi halt yiyip Reset attım makineye...

Hem de MP3 arşivimin olduğu diskti. şimdi o bölüm Bilgisayarım/Disk yönetiminde "Sağlam (Bilinmeyen Bölüm)" olarak geçiyor. MP3 lerimin içinde güvenle durduklarını biliyorum fakat bu diske ulaşamıyorum... Partition Magic programında ise acayip harfler olan bi isim almış olarak gözüküyor "PpRq7" gibi abuksubuk bi isim ve o program da bu diskle ilgili birşey yapamıyor...

Yardımlarınızı bekliyorum...

işte Bilgisayarım/Yönet

[img=http://img410.imageshack.us/img410/8651/plzp.th.jpg]" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkWillBeDarken -- 17 Kasım 2009; 1:31:01 >

A
14 yıl
Çavuş

arkadaşım ben bununla ilgili birkonuaçtım işine yararmı bilmem bir bak istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_35846992/tm.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sağol Ahmet kardeşim. ben dün gece burada konuyu açtıktan sonra biraz google abi yardımıyla forumları karıştırdım. TestDisk diye bi programla karşılaştım. orada tarama yaptırınca sapasağlam gördüm HD bölümünü. sonra baktım başka seçenek yok. disk tipini değiştir diye emrettim. NTFS idi FAT32 yap dedim, 15 dk önce de aynı programla gelen photo ile ilgili programla 3-5 MP3 kurtarmıştım... baktım ki çoook uzun sürecek (19GB MP3) vazgeçmiştim. FAT32 için reset atman gerek dedi, ben de reset attım. bilgisayarım a bi girdim! Bingo! sürücü orda. 19 gb dolu görünüyor ama içinde görünen MP3 ler sadece 117 MB tutuyor. belli ki bi hata var... sonra tabi sağ tıkladım sürücüye. hataları denetle, tara, düzelt... gece açık bıraktım PC yi. sabah kalktığımda tüm MP3 arşivimin bomba gibi yerinde olduğunu gördüm!!!

aylar sonra rahatladım!!!

yine de sağol arkadaşım. senin yazını daha önce okuyabilseydim önceden biterdi belki ama napalım, kısmet. tecrübe edindik ha ;)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.