Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 2 mobil kullanıcı
5
Cevap
79228
Tıklama
0
Öne Çıkarma
gösterge panelindeki kırmızı ışık?
C
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

focus aracımızı bugun teslim aldık. kontağı kapattıktan bi süre sonra yol bilgisayarı ve teyp ışıkları kapanmasına rağmen, gösterge panelindeki ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Normal midir? Normalse nasıl kapatabilirim?



T
13 yıl
Yarbay

hocam öncelikle hayırlı olsun. o ışık bildiğim kadarıyla alarmın ışığı bence gayet caydırıcı ve şık duruyor neden kapatmaya çalışıyorsunuz ki. ayrıca bildğm kadarıyla kapatmanında yolu yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sagolun. Araç collection modeli, o yüzden alarm yok. Bu bahsettiğim ışık hararet göstergesiyle, yakıt göstergesi arasındaki ışık, zaten dediğim gibi alarm olma ihtimalide yok. Caydırıcı olmasının yanında normal olup olmaması da önemli, yani internette araştırdığım kadarıyla sağlam bi bilgiye ulaşamadım, normal olup olmaması konusunda..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Çavuş

Yanıp sönen kırmızı ışık immobiliser ışığıdır. Modern araçların tamamında var neredeyse. Yani araç kodlu anahtar olmadan çalışmaz. Anahtarınızın metal kısmını kopyalatıp kontağa sokup çalıştırsanız da araç çalışmayacaktır. Marş basmayacaktır. Anahtarın kumanda kısmındaki kodu da görmesi gerekiyor immobiliserlı bir aracın. Bu yanıp sönen ışık ise immobiliserın çalıştığını ve devrede olduğunu gösterir. Normaldir. Devreden çıkarılması mümkün değildir.
Bu arada Titaniumlarda da alarmın ışığı yok. Araç kilitliyken motor kapağını açmaya kalktığınızda alarm ötmeye başlayınca hatırlıyorsunuz araçta alarm olduğunu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yarbay

arkadaş yukarıdaki mesajda açıklamış, o ışık gayet doğal bir sorun yok, rahat bırakında yanıp sönsün istediği gibi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yanıp sönsün bakalım özgürce.. :) sağolun arkadaslar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.