Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1004
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 'Görünmez Adam' Android kullanıcılarının kredi kartı bilgilerini çalıyor (2. sayfa)
V
7 yıl
Yarbay

Flash player kalkalı yıllar oldu, hala inanıp da kuruyosa kendi bileceği iş. Ayrıca kartınızı normalde de girmeyin, marketlerde ön yüklü cüzdan
kodları satılıyor onlardan alıp yükleme yapın ne gerek var karta. Ben kart kullanacaksam da sadece sanal kart kullanırım mesela.



N
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

1520 efsane cihazdı ama guncellem konusunda microsoft bu modele baya ayip etti bence

bende de htc 8x vardi o muzik keyfi cok iyiydi beatss audio vardi ah yaa eskiden bir umut vardi wp ocin 8 kullandim 8.1 geldi 10 na baya ümitlendim ama fos cikti gerci androidden de pek memnun degilim ama napalim idare ediyoruz

Ondan çok daha düşük hardware'e sahip cihazlara bile güncelleme verdi lanet Microsoft. Ön kamera (2013 yılı için iyiydi gerçi) ve işletim sistemi hariç, hayatımda gördüğüm/kullandığım en iyi telefondu diyebilirim.



Android'i iyi bir cihazda kullanmak gerekiyor bence. HTC, Sony gibi markaların cihazında son derece tatmin edici Android deneyimi yaşayabiliyorsunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yarbay

işte bu yüzden aypon



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.