Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
953
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Görgü tanığının ifadesi: Bir grup depremzede çocuk Tuzla'ya götürülmüş (2. sayfa)
M
geçen yıl
Yarbay

"
quote:

Tarikat veya cemaatlerin içinden islamı/kuranı çıkar ortada kandırabileceğin,peşinden gelecek vatandaş bulamazsın
."

Cümleye bak antonie Queen..

Cacığın içinden yoğurt ve hıyarı çıkar gibi bir cümle.

Tarikat ve cemaatler İslam ve Kuran için var. Başka gayeleri olsaydı şirket olurdu. Şirketleri ve paraları varsa da kendi ticaretleridir. Helal yoldan kazanıp harcıyorlarsa kimseyi enterese etmez İsmail Saymaz hariç tabi. Rüya gördüren Terlik ve yanmaz kefen satanlar da var tabi ama onu ciddiye alacak binde birdir.. Çoğu müslüman gülüyor bu tip şeylere..

Şeyh Şamil, Timur Nakşibendi tarikattindendir. AHMET YESEVİ Yunus Emre daha say say bitmez..

Ben böyle yazınca nefret arttırıyormuşum. Cemaat ve tarikat düşmanları net olarak ya kafirdir ya da münafık tır. İçlerinden bir tane namaz kılan bulamazsın. Bu ülkede kimse diyanet ve devletin teşvikiyle namaza başlamış, Müslüman olmuş değildir.
Zaten laik devletin öyle bir misyonu yoktur. Tek misyonu vatan denen toprak parçasını, bayrağı, milliyeti putlaştırıp taptırmaktır. Fransanın oyunları bunlar.. İçinizde kimse " Fransa ve ABD misyoner okulları kapatılsın" demiyor dikkat ederseniz.
Çünkü siz bunların ürünlerisiniz. Onların fikir ve misyonunu yüklenmişsiniz. Galatasaray lisesi, saint Joseph, saint benoit kapatılsın bence. Bunlar içimizde Fransız yetiştiriyor.

T C Devletinin İman, mukaddesat misyonu yoktur.Bunu sağlayan cemaat ve tarikatlerdir.
Kuran mealini yasaklamışlarmış. Burda hergün sabah namazından sonra tarikat ehilleri ayet hadis okuyup tercümesiyle açıklamasını yapıyor.

Devlet ezandan Allahın adından rahatsız olmuştur ve hatta bunları yasaklamıştır Arap ve Arapça düşmanlığı kisvesi altında. Fransızca ve İngilizceden neden rahatsız olmuyorsunuz? Türk Dili bu iki gavur dilinin tecavüzü altında.


Ayrıca evlatlıkla ilgili diyanetin fetvası doğrudur.. Alabilirsin. Ama sana varis olamaz.hatta daha sonra evlenebilirsin de.. Woody Allen gibi.. Kanunen de böyledir. Aranda kan bağın yok.
Böyle olmasa çok rahat istismar edilir. ve evlatlık alan bir çok kişi miras dağıtımından çıkar elde eder.

Ayrıca batıda sugar dady müessesi var. Kızlar dedesi yaşındakilerle aşk yaşıyor para için.. Git engel ol.."
Kızlar neden genç fakir yerine yaşlı zengine gidiyor ve bunda hiç tereddüt etmiyor acaba?



Cin girmesi cin çıkarma Cinlerden korkma İslam da yeri olmayan şeydir. Bize Ermenilerden geçmiştir zannımca. Çünkü anadolu nun her tarafında varlardı. İncil den gelen batıl inançtır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 19 Şubat 2023; 22:36:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
geçen yıl
Yarbay

Kardeş ya ilgi çekmek için yazıyorsun ya da belli başlı birilerinin laflarını buraya kopyala yapıştır yapıyorsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mikail13
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.