Slm arkadaşlar. Aynı yıl içinde 2 adet HDD yaktığım için önemli dosyalarımı Google Drive'da saklamaya karar verdim yalnız 2 sıkıntım var. Birincisi, dosyaları upload ederken inanılmaz yavaş. Upload hızımdan tahmini olarak %20-30 arası verim alabiliyorum. Bu normalmi? İkinci sıkıntım, Drive'a kaydedilen dosyalar kendini kopyalamış şekilde gözüküyor. Mesela orjinalde klasörde 10 adet dosya var. Drive'daki klasörde aynı klasörde 26 dosya var. X dosyası 4 tane Y dosyası 5 tane kopya oluşturmuş. Bu dosyaların oluşmaması için ne yapabilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Birincisi, dosyaları upload ederken inanılmaz yavaş. Upload hızımdan tahmini olarak %20-30 arası verim alabiliyorum. Bu normalmi?
İkinci sıkıntım, Drive'a kaydedilen dosyalar kendini kopyalamış şekilde gözüküyor. Mesela orjinalde klasörde 10 adet dosya var. Drive'daki klasörde aynı klasörde 26 dosya var. X dosyası 4 tane Y dosyası 5 tane kopya oluşturmuş. Bu dosyaların oluşmaması için ne yapabilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.