Arkadaşlar merhaba. Sorun şu.Harddiskim ikiye bölünmüş durumda.C ve D olarak. Win 98 de herhangi bir ikona sağ tıklandığında gönder den belgelerim klasörü dediğimde C sürücüsündeki değilde D sürücüsündeki belgelerim klasörüne gitsin istiyorum. Sent to kalasöründeki belgelerim klasörünü silip D sürücüsü içersinde oluşturduğum Belgelerim Klasörünü kopyaladım fakat bu seferde sağ tık gönder dediğmde "belgelerim --> belgerim--> Boş" gibi bir menü çıkıyor. Eski halinede geri getiremedim Registry ayarımı gerekiyor acaba Ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşım send to klasörünün içinde sağ tıklayıp yeni > kısayol deyip çıkan pencereden göz at der D:\belgelerim klasörünü seçersin tamam dersin.Gönder menüsüne eklenmiş olur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.