İyi günler , Senelik izne çıkmak üzereyim ve ev ile deniz arasında balığa gitmek için 2. el bir bisiklet baktım.yürüyerek 45 dakika bisiklet ile 15 dakikalık bir yol eder. 500 tl ye gomax ultimo diye bir ürün buldum alumınyum, kasa disk fren , fiyatı ise 500 tl . Bilgisi olan , akıl vermek isteyen , neyine dikkat etmem gerektiğini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Senelik izne çıkmak üzereyim ve ev ile deniz arasında balığa gitmek için 2. el bir bisiklet baktım.yürüyerek 45 dakika bisiklet ile 15 dakikalık bir yol eder.
500 tl ye gomax ultimo diye bir ürün buldum alumınyum, kasa disk fren , fiyatı ise 500 tl .
Bilgisi olan , akıl vermek isteyen , neyine dikkat etmem gerektiğini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.