Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
232
Tıklama
0
Öne Çıkarma
gom player sorunu?help
G
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

slm arkadaslar win 7 kullanıyorum gom player yüklicem ama sesi cıkmıyor pc sesleri kısık da degil ama ses cıkmıyor neden acaba yardımcı olurmsuunuz.saolun



C
15 yıl
Yüzbaşı

İlginc bi durum.. Normalde sesi çıkıyormu farklı proğramlarla.. Ve VLC Player gibi alternatif programlarla calısıyormu ses?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

vlc ileri geri sarmad sorunu var ama gom pleyer güzel yükledim ama film başlıyor ses yok pcnin sesleri mi ksık diye baktım yok hayır ama gomda n ses cıkmıyor neden anlamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

calısıyor biri dediki codec yüklemen lazım dedi acaba öle bişey varmı ki anlamadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
15 yıl
Yarbay

Sitesinden en son sürümünü bulup yüklemek lazım.Versiyon eski ise win 7 ile sorun çıkarıyor olabilir.Çok populer bir program olduğundan şimdi yoksa bile yakında uyumlu versiyonu yapılır.

Ayrıca codec yüklemesi de yapabilirsiniz tabi.Program kendi içindeki entegre codecleri ile multimedia dosyalarını açıyor.Siz ayrıca codec yüklemeseniz bile eğer uygun codec içinde yoksa internet üzerinden indirmek için sizden izin ister zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

anladım saolun arkadaşlar vistada calışmıyordu ama neyse saolun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.